Søndag 05.05.24

Katt hviler på gulvet

Kasper liker bl a å vente på fosterfar når han bader. 

Vi presenterer

Vi har mange nydelige katter som søker drømmehjemmet. For et par uker siden startet vi en serie med presentasjoner på vår Facebook-side, på tirsdager og fredager. Hver gang legges det ut bilde av verdens fineste katt, og link til mer info om både den katten – og flere av våre katter som også er verdens fineste, hver og en av dem på sitt vis. (Alle som har kjent og vært glad i mer enn én katt vet at «verdens fineste katt» er en helt presis beskrivelse av utallige katter.)

Hittil har dere fått se Tuppen og Lillemor (21 april) Kaala (26 april) Charlie (1 mai) og Kasper i går, 4 mai. Selv om ingen av disse har fått napp foreløpig, er det veldig hyggelig at det har ført til at besøket til hjemmesiden har økt. Og der har et par av de andre kattene nylig funnet det vi tror er drømmehjemmet.

Sort langhåret katt går ute i gresset.
Kaala ❤️ er en fri sjel, som elsker å være ute.
Svart og hvit katt poserer for fotografen
Charlie ❤️ poserer gjerne pent, hvis han har lyst.
To katter spiser av samme matskål
Tuppen ❤️ og Lillemor ❤️ deler det meste.

Reservert

Når en katt flytter, setter vi (reservert) etter navnet. Først når den nye bo- og familiesituasjonen har rukket å lande ordentlig for både pus og folk, og vi ser at matchen er så god som vi trodde, skriver vi kontrakt og flytter katten over til Drømmehjem funnet. Dette er en fin trygghet for alle parter. Dere har returrett hvis det ikke fungerer som dere hadde håpet på.

2 som har flyttet

Heldigvis kommer det nesten alltid gode rapporter. Det gjør det også fra de nye familiene til både Genghis, som flyttet for en uke siden og Marius, som flyttet på torsdag. Genghis skal finne ut av det med to andre katter og to nye mennesker, mens Marius skal finne plassen sin blant to store og to små mennesker. Takk til dere, snille folk, som lar oss vise bildene deres!
 
En «fun fact» mht Genghis’ kontaktannonse er at vi nesten ikke rakk å legge den ut en gang før vi fikk respons: «Er han broren til den vesle jenta vi adopterte fra dere i 2018?» «Ja, det er han.» «Åh, vi har angret på at vi ikke adopterte begge to den gangen! Kan vi få adoptere ham nå?» «Ja, det er klart dere kan!»
 
Så, til alle som er i tvil om de skal adoptere en eller to: man angrer som regel ikke på det man gjør, man angrer på det man ikke gjør!
Katt som slapper av i sofa
Marius ❤️ slapper allerede godt av i sofaen i sitt nye hjem.
Katt som blir kjælt med
Det er viktig å flørte med den nye mammaen sin!
Sort katt titter forsiktig frem fra bak gardiner
Genghis ❤️ syns det er mye å ta inn, sånn med en gang.
Sort katt slapper av på sofa
Da er det viktig å slappe av litt innimellom.
Juhuuu, det er skyhøye tårn her!
For sånn ca 5,5 år siden var Genghis og søsteren Annie ❤️ i fosterhjem sammen.
Stripet katt
Nå er de sammen igjen, og Annie har også blitt en vakker voksen pus, som passer på å få skjønnhetssøvnen sin.
For øvrig kan det meldes at vi er opptatt med ca en million større og mindre praktiske og andre ting for tiden. Mye av det haster, og derfor avslutter vi dagens epistel nå.
 
God søndagskveld!
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188