Kaala

Kaala er en smellvakker sort, langhåret jente med de skjønneste øynene du kan tenke deg. Hun trenger mye ro rundt seg og søker derfor et drømmehjem uten for mye støy og brå bevegelser.

Født
01.01.17

Kjønn
Hunn

Kan bo med barn?
Nei

Kan bo med andre katter?
Nei

Kan bo med hund?
Trolig ikke

Spesielle hensyn
Matregime, pelsstell og rolige omgivelser

Kaala er en smellvakker sort, langhåret jente. Hun hadde et hjem en gang, hos noen som ikke helt klarte å ta vare på henne. Etter hvert bodde hun egentlig bare ute, som om hun var hjemløs. 

Vi er veldig glade for at vi fikk anledning til å hjelpe henne. Selv om hun var nokså sjenert med en gang, tødde hun opp ganske snart. Kaala viste seg å være en veldig sosial og kosete jente med dem hun kjenner. Vel og merke hvis det er i passe porsjoner. Kaala, som mange katter, liker å bestemme selv. Hun ligger gjerne i nærheten av deg og maler for full musikk når hun føler seg trygg.

Nå er hun vant til å bo ordentlig på landet og elsker å kunne gå ut og inn som hun selv vil. Vi er ganske sikre på at hun vil trives best uten at det er andre dyr i hjemmet. Hun vil i alle fall *ikke* bo med andre katter. Absolutt ikke. Det bør heller ikke være barn der Kaala skal bo da hun trenger omgivelser med lite støy, uro og raske bevegelser. 

Kaala hører dårlig og kan bli så skremt at hun inntar angrepsposisjon når noe(n) kommer brått på henne. Hun har for vane å legge seg i et hjørne av seng / sofa o.l. og du bør helst banke i et bord eller trampe lett i gulvet hvis du vil få kontakt. Hun hører deg nemlig ikke. 

Det er nødvendig med noen litt egne rutiner når det gjelder mat og vann til Kaala. Ikke spesielt krevende og dette får du selvfølgelig informasjon om dersom du er den som Kaala skal bo med. Likeså trenger den lange, fine pelsen hennes å børstes i blant. Men hun liker det (foreløpig) ikke og du må ha tålmodighet til å lære henne å like, eller akseptere det. 

Vi tror at Kaala vil bli veldig takknemlig når et enslig voksent menneske eller et par uten barn, eller med store barn, forelsker seg i akkurat henne. Særlig hvis de har trygge og gode utemuligheter. Vi er dønn sikre på at de(n) som får henne vil bli akkurat like glade i henne som det vi er.

Fun fact: Pelsen til Kaala er kjempetykk og pusete og lodden og god, akkurat som en teddybjørn. Dessuten liker hun godt å sove på høye steder.

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.