Bli Kattehjelper!

Vil du bidra med en fast månedlig donasjon? Du velger selv beløpet slik at det passer deg og din økonomi.

Bli grasrotgiver!

Send SMS til 6000 med tekst:Grasrotandelen 922403929. Eller trykk på knappen for å gjøre det på nett.

Grasrotandelen

En del lag og foreninger rundt om i landet har Grasrotandelen som sin hovedinntektskilde. Nesoddkatten har ikke det, foreløpig, men vi håper og tror det samme kan gjelde for oss i overskuelig framtid. Vi har mange ganger så mange følgere som grasrotgivere pr i dag, og får stadig flere.

Det koster akkurat det samme å spille hos Norsk Tipping enten man har valgt seg en grasrotmottaker, eller ikke. Likevel er det veldig mange som ikke har gjort det. Du er hjertelig velkommen til å velge oss! Her er i så fall alternativene:

SMS «Grasrotandelen 922403929» til 60000. Eller velg Nesoddkatten, hvis du spiller på nett, eller fortell kommisjonæren at du vil støtte Nesoddkatten, hvis du leverer kupongene på gamlemåten.

Pengestøtte

Vi har til enhver tid ca 60 katter inne. Det er også til enhver tid mange hjemløse, forvillede og forlatte katter som kunne trengt vår hjelp. Heldigvis er ikke alle historiene like akutt-dramatiske som den om Fighter, men alle katter trenger veterinærhjelp, mat, sand og utstyr. Dette koster mye penger – på tross av de gode avtalene vi har med både veterinærer og vår lokale dyrebutikk. 

Enten de er små eller store, faste eller sporadiske – vi er svært takknemlige for alle bidrag!

Kattehjelper

(fast månedlig donasjon)

Du kan bli en av våre trofaste kattehjelpere ved å sette opp en fast månedlig overføring til oss. Du velger selv beløpet slik at det passer deg og din økonomi. For vår mulighet til å hjelpe flest mulig katter betyr stabil inntekt enormt mye, uansett beløp. 

Etter at du har valgt beløp, kan du bruke Vipps til å bekrefte dette, eller sette opp en fast overføring i din nettbank til konto nummer 1506.48.15617.

Enkeltbeløp

For noen er det bedre å gi en engangssum av og til når det passer. Dette er også kjærkomment – vi hadde ikke klart å drive uten. Du bestemmer selvfølgelig selv beløpet.

Vipps oss til 624380 (Stiftelsen Nesoddkatten) eller foreta en betaling i din nettbank til kontonr. 1506.48.15617.

Hei dere fine folka!
Det nytter å bidra, altså, det kan vi skrive under på. Bare fordi at de der Nesoddkattenfolka hjalp oss, så lever vi og vi er friske og vi er med i en snill familie. 
Vi syns at alle katter fortjener det like mye som oss. Derfor håper vi at du også vil hjelpe til, så de får det!
Kjærlig hilsen Fighter og Pelle
To katter - Fighter og Pelle - sitter sammen i gresset.

Varige og midlertidige hjem for kattene

Det er mange måter du kan bidra på. Hvis du ønsker deg en katt, kan du kanskje adoptere en eller flere av våre? Eller – hvis du ikke har mulighet til å adoptere – kanskje du kan bli midlertidig hjem?

Det er viktig for oss at det er god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til, uansett om det er på fast eller midlertidig basis. Ta deg derfor tid til å lese mer før du eventuelt tar kontakt.

Gaver og tjenester

Vi er takknemlige for å få både utstyr, mat, sand, panteflasker og -bokser. Her er reglene for gaver:

  • Utstyr må gjerne være brukt, men det må være intakt og rengjort.
  • Mat må være i originalemballasjen sin.
  • Pant må være «ren», i den forstand at den ikke er blandet med søppel, sneiper osv.

NB! Ta alltid kontakt med oss først hvis du vil gi noe av dette. Da får vi avtalt levering / henting. Det hender jo også at vi i øyeblikket har nok av det du tilbyr, og da er det bedre at noen andre får det. 

Vi er også takknemlige for ulike tjenester; håndverksmessige, kjøring, chiplesertjeneste, fellevakt ved innfanging av katter mm. 

Ta kontakt med oss hvis du vil tilby en tjeneste. 

post@nesoddkatten.no eller sms til 403 00 188.

Nettbutikk

En gjensidig hyggelig måte å bidra på, kan for eksempel være å handle i nettbutikken vår. Vår aller første kalender, superfine «Nesoddkatten 2024», er nyeste tilskudd til butikken.