Savnet katt

Jonas som ingen savnet.
Det var ingen som savnet redde Jonas. Han fikk komme til oss, og viste seg etterhvert å være en nydelig sjel med stor personlighet. Nå er han vel ivaretatt i drømmehjemmet sitt.

Det å savne katten sin er gjerne litt uggent til å begynne med, deretter blir det bare vondere og vondere etter hvert som tiden går uten at katten kommer til rette igjen. Siden katter er så forskjellige av natur og dessuten har ulike vaner, er det egentlig bare eieren som vet når det er på tide å slå alarm og å begynne å lete. Hvis dere har katter som er notorisk glade i å gå tur er vår oppfordring å ha litt is i magen – men ikke altfor mye.

Leting

Når det kommer til å lete etter savnete katter, kjenner vi ingen som er bedre til dette enn Sommerkatten. De har laget en veldig god tipsliste som vi linker til her, og som vi oppfordrer til å bruke hvis pus ikke kommer hjem igjen som forventet. Vurder hvilke av de ulike elementene som virker å være mest relevante i søket etter akkurat din pus.

Etterlys pus

Her gjelder stort sett det samme som i den delen som handler om funnet katt. I korte trekk er det:

  • Finn frem et godt bilde av katten din. Noter deg nøkkelinformasjon om pus – utseende, alder, kjønn, spesielle kjennetegn, om den har chip og / eller annen id-merking, samt fra når og hvor den er savnet. 
  • Gå til Nesoddkattens savnet og funnet gruppe på Facebook. Sjekk innlegg fra aktuell periode, og se om noen har postet din katt som funnet. Hvis ikke, meld deg inn i gruppen hvis du ikke allerede er medlem, og post din etterlysning der.
  • Sjekk også om det er andre lokale Facebook-grupper der du kan poste din etterlysning.
  • Gå til nettsiden dyrebar.no og gjør et søk på “Funnet”. Hvis det ikke fører frem, oppretter du deg som bruker og legger inn savnet annonse her.
  • Etter du har laget savnet annonse på dyrebar.no, har du mulighet til å generere en plakat, skrive ut / kopiere så mange eksemplarer du trenger og henge opp i nabolaget ditt.
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188