Betingelser og retningslinjer

På denne siden finner du våre betingelser og retningslinjer for  fastgiveravtaler og enkelt-donasjoner.

Nesoddkatten er en ideell dyrebeskytttelses-organisasjon som arbeider for at alle katter på Nesoddhalvøya skal leve gode liv. Vi hjelper hjemløse katter med å finne nye hjem, eller ved å gjøre livet som utekatter akseptabelt. Vi driver også opplysningsvirksomhet om ansvarlig kattehold, rettet mot befolkningen. Når kapasiteten tillater det, bistår vi privatpersoner som ber om hjelp. 

Nesoddkatten drives av ubetalte ildsjeler, og mottar ingen offentlige tilskudd. Vi er derfor både avhengig av og svært takknemlig for all støtte, smått og stort, som du og andre kan bidra med. 

Betaling og endringer

Fastgiver-avtaler

Med Vipps
Slik avtale inngås ved at du registrerer deg for dette her på nesoddkatten.no. Det trekkes det beløpet du selv har oppgitt pr. måned. Første gang den dagen du oppretter avtalen og deretter den samme dato hver måned. Vi vil aldri trekke mer enn det du selv har oppgitt at du vil gi.

Avtalen løper inntil du selv sier den opp eller endrer beløp. Det er ingen bindingstid. Oppsigelse kan du gjøre ved å sende e-post til post@nesoddkatten.no eller ved å logge inn på din konto hos oss. Endring av beløp kan du også gjøre på din konto eller ved å melde om det til oss på e-post: post@nesoddkatten.no. Hvis du vil endre hvilken bankkonto beløpet skal trekkes fra, gjør du det i din Vipps app.

Nettbank
Du oppretter selv i din nettbank en fast, månedlig betaling til Nesoddkatten på selvvalgt beløp. Du setter datoen for betaling i din nettbank. Vår konto er 1506.48.15617. Du endrer beløp eller stopper betalingene i din egen nettbank.

Enkeltdonasjoner

Med Vipps og bankoverføring
Dette foregår ved at du vippser til oss det beløpet du selv ønsker å gi, eller foretar en betaling i din nettbank til vår bankkonto. Vårt Vipps nr. er 624380 (Stiftelsen Nesoddkatten) og vårt kontonummer er 1506.48.15617.

Angre

Du har mulighet til å angre deg ved inngåelse av avtale om faste betalinger når som helst. Du følger beskrivelsene ovenfor for oppsigelse eller endringer. 

Når det gjelder eventuell refusjon av allerede betalte faste bidrag og enkeltdonasjoner, er dette i utgangspunktet ikke mulig. Men vi er villige til å vurdere situasjonen og ber deg i slike tilfeller om å kontakte oss på post@nesoddkatten.no eller telefon 913 85 903.