Bli Kattehjelper!

Vil du bidra med en fast månedlig donasjon? Du velger selv beløpet slik at det passer deg og din økonomi.

Bli grasrotgiver!

Send SMS til 6000 med tekst:Grasrotandelen 922403929. Eller trykk på knappen for å gjøre det på nett.

Drømmehjem søkes

Det er viktig for oss at det er god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller evner.

Derfor kategoriserer vi ikke kattene våre i «klare for adopsjon», «kommer for adopsjon» osv. Alle er klare for den rette – men ingen er klare for alle. 

Noen av kattene våre er likevel mer klare enn andre for sitt for-alltid hjem. Disse presenterer vi under Drømmehjem søkes.

Drømmehjem funnet

Vi har alltid som mål at vi skal finne et godt hjem til hver eneste katt vi tar inn. Av og til tar det kort tid, av og til lenger tid. Noen av kattene forblir hos oss. 

Det går veldig fort å bli veldig glad i en katt. Derfor er det alltid vemodig å ta farvel – men gleden over at pus har funnet drømmehjemmet trumfer alltid vemodet.

Nesoddkattens betingelser for adopsjon

Det er en del ting du bør ha tenkt gjennom før du skaffer deg katt. Vi har også noen krav til omsorg, tilsyn og miljø. Før du eventuelt tar kontakt for å melde interesse for en katt, ber vi deg lese nøye igjennom hva vi legger vekt på, og hvordan vi gjør det, når vi skal overlate en av kattene våre til drømmehjemmet.

Midlertidige hjem

En forutsetning for at vi skal kunne ta inn en katt, er at vi har et godt nok sted for den å være. Hva dette innebærer, kommer an på katten og situasjonen. Grovt sett kan vi dele de midlertidige hjemmene i 3 grupper; beredskapshjem, rekonvalesenshjem og fosterhjem.

Som beredskapshjem har du katten bare noen timer eller dager, i påvente av at vi finner en mer langsiktig løsning for den.

Som rekonvalesenshjem har du katten fra en dag eller to til noen uker, mens den restituerer seg etter kastrering eller andre medisinske inngrep.

Som fosterhjem snakker vi oftest om måneder eller til og med år.

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188