Kattehjelper

Vi har hjulpet flere hundre hjemløse, forvillede og forlatte katter. Vesle Lucky Langhale på bildet ble dumpet rett ved motorveien da han var 5 – 6 uker gammel. Nå er han en lykkelig katt i sitt for-alltid-hjem. Vi hjelper både små og store katter. Men det er alltid flere som trenger den hjelpen. Foruten omsorg, har de alle behov for veterinærtjenester, medisiner, mat, sand og utstyr.

Våre kattehjelpere gir faste, månedlige bidrag slik at vi har større forutsigbarhet og kapasitet til å hjelpe så mange som mulig. På denne måten bidrar de til at flest mulig katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Vil du bli en av Nesoddkattens kattehjelpere? Du velger selv beløpet slik at det passer deg og din økonomi.

Belastes månedlig

Kategori:

Beskrivelse

Nesoddkatten drives av 25 – 30 ubetalte ildsjeler, med smått og stort. Vi har til enhver tid ca. 60 katter inne, fordelt på fosterhjemmene og vårt lille kattehus. Dette er katter som ellers sannsynligvis ville ha levd med store lidelser, dødd eller blitt avlivet. Alle vi tar inn helsesjekkes, kastreres, vaksineres, får ormekur og merkes med chip. De som trenger mer får det, hvis prognosene er gode. Nesoddkatten avliver aldri friske dyr eller syke dyr med gode prognoser.

Den første betalingen reserveres på din konto samme dag som du registrerer deg. Deretter belastes du på den samme dato månedlig. Du vil kunne endre beløp eller stoppe donasjonene når som helst ved å sende en e-post om dette til oss: post@nesoddkatten.no eller logge deg inn på “Min konto” og endre det der under “Subscriptions”.

Tilleggsinformasjon

Velg beløp

krImåned