Katten Kasper - en av dem som søker drømmehjem.

Kasper

Kasper er veldig kosete og ubegripelig vakker, han har en stor og myk pels og en fluffy hale. Han er vant til å bo på landet, og trives med å være mye ute. Det nye hjemmet hans må derfor kunne tilby trygge utemuligheter.

Født
01.08.21

Kjønn
Hann

Kan bo med barn?
Ja

Kan bo med andre katter?
Tja

Kan bo med hund?
Ja

Spesielle hensyn
Ingen

Vi vet ikke hvor Kasper startet livet sitt, men vi har grunn til å tro at det var hos noen som ikke lot ham få være hos mammaen sin så lenge som de 12 ukene kattunger trenger for å lære alt de skal.

Det neste (tror vi) hjemmet han hadde brydde seg ikke nok om ham til å gi ham den omsorgen han trengte. Vi ble oppmerksom på ham fordi han stjal fuglematen hos dem som ble fosterfamilien hans. Eieren ble funnet, men de viste ingen interesse av å få ham tilbake. Da ble han boende hos fosterfolkene sine og stortrives.

Kasper er ubegripelig vakker, har en stor og myk pels, en fluffy hale og er svært opptatt av å holde seg ren og pen.
 
Da han var ny i fosterhjemmet sitt, var han ganske skvetten. Dette er mye bedre nå, selv om han fremdeles skvetter litt til om det kommer en ny og uvant lyd. Han er sosial, tillitsfull og trygg, og ordentlig kosete! Om man løfter ham opp kan han godt finne på å male seg i søvn.
 
Kasper har vært sammen med både barn og hunder uten å syns det er noe problem. Men som de fleste katter stikker han helst unna om det blir for mye bråk. Men når det gjelder å bo med barn kan det vært greit å være klar over at Kasper gjerne kan lekebite litt om han er i det humøret.
 
Kasper bor på landet og er både vant til, og glad i, å være ute. Det nye hjemmet hans må derfor kunne tilby trygge utemuligheter.  
 
På sin første helsesjekk i mai 2022 ble Kasper anslått å være i underkant av ett år. Han er altså med stor sannsynlighet født en gang på høsten 2021.

Fun fact: Kasper kan godt finne på å sovne omtrent hvor som helst om han er i det trøtte hjørnet, inkl på armen til mennesket sitt mens han blir båret rundt omkring. 

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.