Svart og hvit katt poserer for fotografen

Charlie

Charlie er en rolig og stødig kar som trenger oppmerksomhet og gode utemuligheter for å ha det bra.

Født
05.05.17

Kjønn
Hann

Kan bo med barn?
Ja

Kan bo med andre katter?
Sannsynligvis

Kan bo med hund?
Vet ikke

Spesielle hensyn
Ingen

Charlie ble over lang tid observert vandrende rundt og fikk mat av en kattevennlig sjel som tok kontakt med oss da han skulle flytte. Vi fant heldigvis et fosterhjem til han og denne kosete, vennlige karen med en stoisk ro kan nok passe med de aller fleste. 

Han er litt god og rund, men har blitt noe slankere etterhvert som fostermor har gitt han spesialdiett over en periode. Han liker godt å starte dagen med litt frokost etter å ha holdt fostermor med selskap i sengen hele natten. Deretter må han ha en luftetur ut etterfulgt av en liten og lett lunsj. 

Charlie er en enkel katt å ha med å gjøre og avfinner seg praktisk talt med nesten hva som helst bare han får nok oppmerksomhet og kos, samt være ute når det passer han. Det bør som oftest være noen hjemme når han vender nesa hjem fra lufteturene sine. Hvis ikke kan det tenkes han legger ut på en av sine vandreturer og et langtidsopphold der han slipper til. 

På en av turene sine slo han seg til hos en barnefamilie med fire barn. Derfor tror vi det går fint med barn i Charlies drømmehjem. Han er en ordentlig koseklump og er ikke en gang redd for støvsugeren!

Fun fact: Enkelte ganger setter Charlie seg med alle fire beina til værs og simulerer teddybjørn.

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.