To katter spiser av samme matskål

Tuppen og Lillemor

Tuppen og Lillemor - to nydelige søstre som er uadskillelige og skikkelig menneskekjære begge to.

Født
2023

Kjønn
Hunn

Kan bo med barn?
Sannsynligvis

Kan bo med andre katter?
Ja

Kan bo med hund?
Vet ikke

Spesielle hensyn
Ingen

Disse to søstrene dukket bare plutselig opp hos en familie på Nesodden. Selv om de viste alle tegn på å ha hatt et godt hjem, klarte vi ikke å finne noen som vedkjente seg eierskap til dem og de ble plassert i et av våre fosterhjem.

De er født en gang på våren / forsommeren 2023 og er i skrivende stund fortsatt svært lekne, utforskende og morsomme. De er svært bundet til hverandre og vi mener de må få fortsette å være sammen. De lever opp til navnene sine – de leker og fyker rundt, av og til lekesloss de og det kan se brutalt ut, men ingen av dem skader den andre. I neste øyeblikk ligger de og koser og steller hverandre.

Begge to er veldig kosete og kjælne, åpne for mennesker de møter og går også veldig fint sammen med de andre kattene i fosterhjemmet. Etter hvert som de vokser til så har de nok også blitt mer bestemte på hvor lenge de vil kose og hva de finner seg i, men du får ha de på fanget, i armene, løfte de opp og mye mer. De har ikke vært eksponert for barn i tiden hos oss, men vi har god grunn til å tro det vil gå bra forutsatt at barna viser respekt for grensene deres.

I tiden hos oss har Tuppen og Lillemor måttet bo inne, men de var åpenbart vant til å være ute og vil nok helst ha et for-alltid-hjem med gode utemuligheter.

Tuppen har grå snute og Lillemors er hvit. De har også litt forskjellig størrelse – Lillemor er- ja,  lillemor. 

Fun fact: Tuppen og Lillemor kan klokka! Noen minutter før mattid går de til vindusdøra i rommet sitt og stiller seg opp på to ben til maten kommer.

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.