Kuro

Kuro er en vakker, snill og kosete katt med lang og supermyk pels.

Født
01.05.15

Kjønn
Hann

Kan bo med barn?
Trolig

Kan bo med andre katter?
Tja

Kan bo med hund?
Vet ikke

Spesielle hensyn
Ingen

Kuro var del av den enorme kolonien som var grunnen til at Nesoddkatten startet opp. Den gangen var han kattunge. Det snille og svært dyrekjære eldre ekteparet som hadde sørget for alle kattene inntil de til slutt ble så alt for mange, adoptere Kuro, broren Rampen og søsteren deres Shibi.

Da først matmor døde fikk Shibi nytt hjem, mens matfar tok seg av Kuro og Rampen. Til slutt fulgte han sin kone og de to gutta kom til Nesoddkatten. Han var et varmt og vennlig menneske, som til det siste var opptatt av at de kjære kattene hans skulle bli godt ivaretatt videre. Det var en selvfølge for oss at vi skulle oppfylle ønsket hans.

Gutta var litt sjenerte da de kom til sin første fostermor, men det tok ikke veldig lang tid før de ble glade i henne også. Først Rampen, og deretter Kuro, som trengte litt mer tid. 

Kuro kan se litt redd ut i øynene, men er det egentlig ikke selv om han er litt sjenert i starten. Han er veldig kosete og sosial og dessuten veldig snill, klorer aldri og “tar deg” aldri når han klappes og koses med. Han er ordentlig vakker, med lang, supermyk pels som ikke tover seg. 

Verdens snilleste Kuro vasker gjerne både samboende katter og menneskene sine. Å slikke på hendene er særlig stas, for ikke å snakke om på tærne, hvis han får sjansen. Han er glad i våtmat og godbiter, og hvis det er flere katter sammen, syns han det er aller best å spise de andres mat. Han mener at katteluker er en helt fin toveis innretning og vi vil gjerne at det nye hjemmet hans har gode utemuligheter.

Fun fact: Kuros måte å mjaue på er å lage kvitrelyder.

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.