Søndag 29.01.23

Katten Wasabi ligger redd i transportburet sitt.

Wasabi ❤️ syns det er ordentlig skummelt med alt han har vært gjennom de siste dagene, og tør ikke gå ut av transportburet med en gang. Det gjør litt vondt i hjertet å se ham sånn.

FIV-positive katter

Forrige uke presenterte vi dere for Gustav, en riktig så fin kar. Men de som egentlig skulle ha ham ville ikke likevel, da det viste seg at han var FIV positiv. Denne uka har vi tatt i mot Wasabi, av nøyaktig samme grunn. Det er mulig de er brødre. De har i alle fall hengt rundt samme gård en god stund.
 
Med Gustav og Wasabi har vi nå 5 FIV positive katter i Nesoddkatten, som alle er friske og fine. Heldigvis er det mange organisasjoner som er godt orientert om hva FIV er, og ikke minst hva det ikke er – men dessverre ikke alle. Det ble nokså høy temperatur i kommentarfeltene i uka som gikk da Kattens vern gikk ut med at de hadde avlivet en FIV positiv katt, som visstnok også hadde noen tilleggsproblemer. Men de mener altså at FIV er grunn nok i seg selv til å avlive.
 
Det er til å grine av! Vi er sterkt uenige, og har begrunnet det godt ved flere anledninger tidligere, bl a i denne søndagsposten:
 

Skumle mennesker

Gustav og Wasabi er foreløpig i hvert sitt fosterhjem, siden de ikke var bestevenner der de holdt til tidligere. Dette skal de i alle fall få fortsette med til vi blir bedre kjent med dem, og de blir tryggere på oss. Hittil har de hatt begrenset kontakt med mennesker, og syns naturlig nok at tilværelsen er skummel akkurat nå. Det røsker litt i hjertet å se redselen deres, men vi trøster oss med at det er forbigående. Når de skjønner at vi slett ikke er farlige, kommer de til å få det bedre enn noensinne. Vi gleder oss til å gi dem gode liv!

❤️

Vi trøster oss med at TomTom ❤️ (som var det nærmeste eksempelet vi fant sånn i farta) var akkurat like redd da han var ny hos oss. Ikke så mye engstelse igjen nå, gitt.

Kasper

Kasper er i ferd med å lære nye kunster, nærmere bestemt å ha på sele, så han kan gå tur med fosterforeldrene sine i bånd. Det skal sies at det ikke var hans påfunn, men det går ikke så verst likevel. Årsaken er at han kom inn med et realt sår på haleroten for et par måneder siden, som nå endelig ser ut til å bli helt i orden igjen. Etter å ha vært inne under hele sykmeldingsperioden er det greit å ha litt mer kontroll, nå som han så veldig gjerne ville ut igjen.
 
Verdens beste Kasper er forresten stadig på leit etter for-alltid varianten av drømmehjemmet. Her kan dere lese litt mer om ham:

Kasper hilser så mye og sier han ønsker seg mange frierbrev, og tipser dessuten om at det ligger en liten videosnutt fra jomfruturen hans med sele og bånd i kommentarene. Så legger han til:

Riktig god søndagskveld til alle!

Kasper ❤️ lurer litt på om han kanskje skal prøve å reforhandle denne selegreia?
Ok da, vi prøver. Det er kanskje ikke så galt, likevel?
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188