Søndag 18.06.23

Busteknøttet Miraculix

Knøttene vokser

Det er tydelig at det å hjelpe en kattefamilie ut av en jordkjeller, er noe som gir god mening for flere enn oss. Det er veldig hyggelig å oppleve, og vi takker så mye for alt engasjementet rundt forrige oppdatering herfra!
 
Det blir ikke så langt i dag, men viktig likevel. 4 av de 6 kattungene som ble født etter at de drektige mødrene deres gikk i fellene våre er nemlig 8 uker gamle i dag. Én var 8 uker i går, og én var 9 uker i går. Også er det de 4 forholdsvis nyankomne «kjellerungene» da, som vi regner med er sånn ca 6 uker gamle nå.
Pingu
Magnus
Lilly
Lova
Mons
Marius, Marlin, Sofus, Sara. Disse små finingene er ikke helt klare for å posere ennå, derfor «møljebilde», enn så lenge. De er akkurat like søte likevel!

Adopsjon

(De nydelige portrettene er tatt av Ole Palmstrøm (Lilly, Lova, Magnus og Mons) og Åsmund Hommedal Blikås(Pingu og Busteknøttet Miraculix).
Sannsynligvis vil noen av disse forbli i fosterhjemmene sine, men de aller fleste vil bli adoptert ut til nye, gode hjem. Ingen av dem vil få lov til å flytte før de er 12 uker gamle. Det vil sikkert være mulig for dere som er interessert i en eller flere av dem å vente til over ferien også, hvis det passer best. Dere må likevel gjerne begynne å melde deres interesse fra nå av.
 
Her kan dere lese hvordan vi gjør det:
Vi synes ikke egentlig det har så mye for seg å prøve å beskrive personlighetene deres så inngående nå – for de utvikler seg jo i rekordfart. Men at de søte små er ulike, er det ingen tvil om.
Velkommen til å ta kontakt!

Tusen takk

Vi vil også gjerne få takke så mye for alle bidrag som har kommet inn siden sist, både av enkeltdonasjoner, nye kattehjelpere, og nye grasrotgivere. Det kommer utrolig godt med alt sammen! Siden utgiftene til Busteknøttkolonien fremdeles ligger ca 100.000 over hva vi har fått inn, opprettholder vi oppfordringen vår om at alle som har mulighet, vil vurdere å bli kattehjelper og sende oss en 10’er eller to i måneden.
 
På forhånd tusen takk, og ha en riktig god søndagskveld!

Videoer av kjellergjengen

Videoene av kjellergjengen, som ligger nedenfor, skulle blitt med sist – men så glemte vi dem! Regner med de bringer like mye glede i dag. Den lille familien har det fint i sin nye og trygge tilværelse på eget tilrettelagt rom, og dere får mer oppdatering om dem neste søndag.

Det var ikke alle som syns det var like stas med uteservering.

Mye bedre å spise «inne».

De tålte støyen bemerkelsesverdig bra egentlig. (Dette var ikke det verste.)

Dette var den første natten inne, i beredskapshjemmet. Da visste vi enda ikke om det var 3 eller 4 unger. De skjønte ikke noe av tåteflaska, så vi var veldig glade da de skjønte hvordan de skulle slikke i seg mat fra et fat.

– Hvor er mamma’n vår??!!!!!!

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188