Søndag 10.12.23

Hei! Jeg er så takknemlig for at jeg får være inne i varmen i denne fine hulen. Det er SÅ mye bedre enn å fryse ute.
God 2. søndagskveld i advent, da dere! Kjærlig hilsen Nellik ❤️

Velkommen Sivert

I forgårs fikk vi inn enda en av kattene fra Busteknøttkolonien, som vi har jobbet med siden i vår. Velkommen inn, Sivert!
 
Sivert har funnet seg ganske fint til rette i det tildekkede buret han foreløpig holder til i, og i morgen skal han til vet’en for full pakke. Vi håper selvsagt at han er frisk og rask – det er i alle fall ingenting som tyder på noe annet – og så får vi se om han virker å være en god kandidat for sosialisering, eller om han etter hvert vil trives best ute igjen.
Sivert ❤️ syns foreløpig det er litt skummelt å være inne, og særlig når det kommer et kamera! Men det er også veldig deilig at det ikke er kaldt.

Vi har de fleste av kolonikattene nå, men fremdeles er det 7 (+?) igjen å få tak i. Vi har forpliktet oss til å fullføre prosjektet – som også vil kreve kontinuerlig «vedlikehold» i mange år framover, siden dette er i et typisk hytteområde – så sånn sett har vi ansvar også for disse. Men selv utenom denne lille «restgjengen», har vi i skrivende stund ansvaret for 63 katter. Av disse kommer 29 fra Busteknøttkolonien, de resterende 34 fra ulike andre steder og situasjoner. Felles for dem alle var at de trengte oss, fordi de ikke hadde noen andre.

Så fornøyd som Nellik ❤️ er med sin relativt nye hybel, så må vi bare spamme dere litt…
Mer Nellik ❤️
Enda mer Nellik ❤️
Kan det bli for mye Nellik?
Nei, det kan ikke det!

Dobbelt så mange

Dette, for oss, svimlende høye tallet betyr faktisk at vi i år har doblet volumet vårt og vel så det, i ett jafs. De siste årene har vi nemlig til enhver tid hatt ca 30 (+) katter inne. Det er på ingen måte «en tur i parken» hvis noen tror det, snarere tvert i mot. Det er fryktelig mye jobb, og det koster fryktelig mye penger. På tross av at vi alle jobber gratis, går vi med konstant underskudd. Derfor har vi, siden det nærmer seg jul med stormskritt, tillatt oss å sette opp en liten ønskeliste:

😸 Flere kattehjelpere! Stabile inntekter er avgjørende for oss, og det er IKKE flaut å tegne seg for f eks 20 kroner måneden. Hvis bare halvparten av følgerne våre hadde gjort det, ville økonomien sett veldig mye bedre ut.

😸 Flere grasrotgivere! Dette er en helt gratis måte å støtte oss på som også gir stor uttelling hvis antall givere er stort. I dag har vi 249, og vi er dypt takknemlig for hver eneste en. Vi skulle imidlertid veldig gjerne hatt 10 ganger så mange – men kanskje første delmål burde være «bare» å doble dagens antall? Kan noen av dere kanskje hjelpe oss med det?
😸 Flere kunder i nettbutikken vår! Her selger vi både årets fineste kalender, supersøte julekort og pakkelapper og et nydelig håndlaget trykk; Englepus. Det er fremdeles god tid å få det tilsendt før jul. Kalenderen, kortene og pakkelappene selges dessuten i Nesoddens 2 dyrebutikker.
Alle som kjøper kalenderen får gleden av å møte Pingu ❤️ sitt søte ansikt i hele Mars.
Juni-gutten Fighter ❤️ hadde en av de mer dramatiske historiene.
Verdens vakreste Black ❤️ er August-gutten vår.
De koseligste julekortene er det vi som selger!

😸 Flere folk! Her tenker vi både på flere gode adoptivhjem og fosterhjem, og folk som kunne tenke seg å bidra som sjåfører, ryddehjelp, holde orden på ulike systemer osv. Send oss en melding og si hva du er god til!

Vinterkatter

Vi kommer tilbake med en mer utførlig årsrapport på nyåret. Enn så lenge avslutter vi i dag med å minne om å passe godt på kattene i kulda – men vær også obs på at en del katter trives med en liten tur ut selv om det er kaldt.
 
Ha en riktig god 2. søndagskveld i advent!
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188