Søndag 04.02.24

Bilde av katten Tassen - hvil i fred.

Hvil i fred, kjære Tassen ❤️

På onsdag måtte vi ta farvel med kjæreste Tassen. 💔
 
Vår fine 18-åring hadde vist ett og annet tegn på at han ikke følte seg så bra den siste tiden, som f eks å ikke ville ha mat – men så ble det greit neste dag. Det var ikke mer enn et halvt år siden han tok blodprøver sist, men siden han fikk daglig medisin for høyt stoffskifte var det uansett på tide med en sjekk igjen nå.
 
Tassen pleide aldri å syns det var noe stas å måtte inn i transportbur, men denne onsdagen var det lett. Han lå og sov på sofaen, og selv om han våknet da fostermor løftet ham opp, var det ingen protester på å bli lagt inn i buret.
 
Undersøkelsen på klinikken avdekket en pus som hadde mange tegn på at livet var veldig nær ved å være over. Blikket hans også signaliserte at han var fornøyd nå, han ville gjerne reise videre. Så da fikk han det. Fostermor tok farvel, og Tassen ble klappet varsomt inn i sin siste søvn.
 
Tassen var 13 år da han kom til oss, og – selv om han hadde blitt godt ivaretatt de siste årene før det – hadde de første årene av livet hans ikke vært så gode for ham. Vi avgjorde derfor at han skulle få lov til å forbli hos fostermoren sin, da han slo seg så godt til ro der. Han var et ordentlig matvrak og var like glad i kos som han var i å holde kustus på de andre dyrene i huset. En påkjørsel for mange år siden hadde resultert i at det ene bakbeinet hans var stivt, hvilket ga ham en litt pussig sitte- og liggestilling. Så klart var han likevel verdens fineste gutt. Tassen er dypt savnet, særlig av fostermor, og vil aldri bli glemt. Varme tanker til henne.
 
Hvil deg godt nå, kjæreste Tassen, i fred og glede. ❤️💔❤️
 
God søndagskveld til alle.
 
2024 kalenderen til bare 100 kroner, eller gratis til alle som velger å bli Kattehjelper for et valgfritt beløp:
To katter - Tassen og TomTom
Alle bildene av Tassen her er fra da han var på sommerferie i kattehuset sommeren 2021. TomTom er innstilt på å hilse, men Tassen gir ikke ved dørene, altså.
To katter - Tassen og TomTom
Den viktige «ignorer hverandre» fasen.
To katter - Tassen og TomTom
Det er visst avventende holdning det heter.
Katten Tassen på fint skjulested
Terrassen på huset i den lille kattegården var helt topp for en hvil -
Katten Tasen spiser også under terrassen
- som matplass -
Katten Tassen holder utkikk
- og som utkikkspost. Fineste Tassen ❤️
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188