Tirsdag 04.07.23

Våre katter

Vi tenkte det kunne være hyggelig å gi dere et aldri så lite galleri med (de fleste av) kattene våre denne uka. Hvis vi har talt rett, er det bilder av 37 katter her. Vi har en del flere, men av ulike praktiske årsaker var det ikke mulig å få med dem nå.
 
Det har vært tidkrevende, men innmari hyggelig å velge og redigere bildene. Vi er så utrolig glade i dem alle sammen, enten de er pur unge og nesten helt nye i livet, eller de begynner å dra skikkelig på årene. Hver eneste en har sin egen personlighet, og en ekstra stor plass i hjertene til sine respektive fostermødre og -fedre.
 
Vi er dessuten veldig glade for at de er hos oss. Mange av dem hadde ikke vært i denne verden i dag hvis ikke vi hadde kunnet hjelpe dem i tide. Det kan vi – bare takket være at dere bidrar til hva det koster å ivareta så mange. Vi håper inderlig dere vil fortsette! Her er ulike måter å gjøre det på:

Adopsjon

En god del av disse finingene er ledige for adopsjon. Her er hvordan vi gjør det:
OBS at adopsjonssidene på hjemmesida ikke er oppdatert – vi har ikke hatt tid – så det er altså langt flere «ledige» enn de som står der.
 
Se godt på bildene her, og kjenn etter hvilke blikk som rører aller lengst inn i hjertet. Send oss så en melding, så tar vi det derfra.
Kos dere med å nyte synet av våre kjære skatter, og ha en god tirsdagskveld!
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188