Tirsdag 02.07.19

Nå er hytteasylet vårt historie. Det var veldig godt å ha, men enkle 9 måneder har det på ingen måte vært. Som dere så vidt så på søndag, er Totusene nå på plass i nok en midlertidig kattegård, for første gang komplett med både fjellknaus og rikelig med gravmyrt. Særlig det siste har falt i smak.

Nesoddkattens kattegårdssnekker er ingen latsabb. Han demonterte den på hytteasylet, fraktet materialene ned den bratte skrenten, og tenkte ut og satte opp en ny en utenfor skribenthuset på null komma svisj. Pluss en innvendig nettingdør, så klart, og en ny adkomst til hagen siden den eksisterende nå er blokkert av den nye kattegården. Han burde hatt medalje! Kanskje får han det også – men det blir i alle fall uten seremoni, for han trives best inkognito har vi fått streng beskjed om.

At Totusene ikke elsker å bli puttet i transportbur er et understatement. Gleden var derfor stor hos skribenten da hun faktisk hadde fått det til, og rakk avtalen på dyreklinikken onsdag kl 11. De er friske og raske alle 3, men trengte litt seriøst pelsstell, vaksine og en vanlig sjekk, som vi tenkte det var lurt å ta på veien, når vi likevel skulle flytte.

Nå er planen å bli her til vi flytter «på ordentlig» – altså til Nesoddkattens nye sted. Hvor det er, og når det blir, er fremdeles uvisst. Det eneste som er viktig i øyeblikket, er å ta det så piano vi kan, prøve å komme litt til hektene igjen og nyte sommeren. I tillegg til, selvsagt, Nesoddkattens business as usual.

😸

Fordelene ved chipmerking av katter har vært skrevet om mange ganger i denne spalten. Om det hadde vært lovpålagt å gjøre det, hadde det gjort jobben enormt mye lettere for oss og alle de andre organisasjonene i det ganske land som jobber for å hjelpe de mange tusener av hjemløse katter.

Nå er det (nok) en underskriftskampanje på gang, som vi oppfordrer alle på det sterkeste om å signere og gjerne dele videre. Husk at signaturen må bekreftes for å være gyldig! (De sender en mail med en link man må trykke på.)
https://www.opprop.net/innfor_lovpalagt_id-merking_av_katt…

Mens vi er inne på underskriftskampanjer, velger vi å ta med en som krever bedre dyrevelferd for grisene også. De trenger det, virkelig. De trenger også at folk ikke kjøper svinekjøtt som er resultat av dyrevanskjøtsel og -mishandling. Det er lett! Det er bare å bestemme seg for å la være, og heller kjøpe og spise noe annet i stedet.
https://dyrevern.profundo.no/glade_griser/takk

God tirsdagskveld! Vi er tilbake igjen, som vanlig, på søndag.

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188