Søndag 23.06.19

St. Hans. For nøyaktig et halvt år siden holdt de fleste på med de siste forberedelsene til julaften. Det er jo et hav av tid siden – men også såpass «bare for litt siden» at man kan lure på hvor alle dagene ble av.

Det er godt man ikke er synsk. Ved juletider var vi jo nokså sikre på at vi ville ha funnet Nesoddkattens nye sted innen nå, men det har vi ikke. Først må nemlig skribenthuset selges, og det er åpenbart ikke fort gjort for tiden.

Uansett hvordan det går vil hytteeksilet vårt avsluttes i løpet av kommende uke. Vi flytter tilbake til skribenthuset for sommeren uansett om det blir solgt eller ei denne helgen.

Det har vært noen surrealistiske måneder – for unntakstilstanden startet jo lenge før jul. De som har tatt det mest på «strak pote», har vært kattene. De har funnet seg til rette med nytt sted, nye og til dels ganske merkelige rutiner, nye venner – og uvenner. (Skroll ev tilbake til 9. juni.) Vi har virkelig blitt minnet om hvor mye vi mennesker kan lære av katters innstilling til livet: fortiden og fremtiden er ikke så viktig, det er øyeblikket som teller! Skribenten har i alle fall en vei igjen å gå før hun er helt der…

Men! I akkurat dette øyeblikket kan det meldes at det vi gleder oss aller mest til er å få en normal tilværelse igjen. Både når det gjelder bosituasjonen og ikke minst også å få Nesoddkatten tilbake til normal operativ tilstand, om vi kan si det sånn. Vi har jo ikke akkurat vært på hogget de siste månedene. Til det har bare det å få hverdagen til å gå i hop krevd for mye av både hode, kropp og sjel i det som etter hvert har blitt altfor lang tid.

Men snart blir det bedre! Det MÅ det jo bare!

Jackson, f eks, er dønn sikker. Han, og alle de han bor sammen med, er like blide uansett, de. Se bare hvordan han nyter en enkel kontorsession med påfølgende hvil, i bildene. Og hvordan Totusene kan kunsten å slange seg.

God St. Hans-søndag!

Totus ❤️ og Tessa ❤️ kan kunsten å slappe av med stil.

PS – Jackson er, i likhet med Brage og Sirikit og Linus og noen til, ledig for adopsjon. Ta kontakt på pm eller SMS hvis dere ønsker å utvide familien med en pus eller tre.

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188