Søndag 31.03.2019

Det går i helbarbering for tiden, og tenner – men til alt hell går det ikke i positive utslag på FIV-testene. Vi pustet veldig lettet ut da alle de 3 som var på klinikken for første gang på torsdag testet negativt. Forrige uke måtte vi jo dessverre melde om at fineste Burma testet positivt. (For ev nye lesere – han ble så klart ikke avlivet!)

Den nye lille gjengen, bestående av Brage på ca 8 år, Sirikit på ca 7 år og hennes sønn Jackson som blir 3 år i sommer, har kommet til oss fordi omstendighetene der de bodde før ble uholdbare. Vi er veldig takknemlige for å kunne hjelpe dem videre i livet.

De er rørende knyttet til hverandre, hvilket enkelte av bildene indikerer. Da gutta så smått begynte å våkne på dyreklinikken, etter at begge hadde blitt frisert og chip’et, og Jackson i tillegg hadde blitt kastrert, syntes sistnevnte at situasjonen var såpass skummel at han måtte mjaue litt om hjelp. Brage var på pletten med en gang for å legge seg inntil vennen sin og trøste.

Alle 3 er langhårete, med svært kjærlige og vinnende vesen. Alle er dessuten vakre; 2 av dem nesten oppsiktsvekkende vakre – i alle fall når pelsen deres vokser ut igjen, og får regelmessig stell. De setter stor pris på å få kos, og er også vant til å ferdes ute i rolige forhold «på landet».

Vi vil veldig gjerne komme i kontakt med noen som kunne tenke seg å overta disse go’ingene, enten permanent, eller som fosterhjem. Vi tror det optimale er at de får lov til å fortsette å leve sammen, men at det ikke er absolutt tvingende nødvendig. Kontakt oss på pm hvis dere tror dere kan gi (noen av) dem et midlertidig eller permanent hjem – eller om dere bare har spørsmål rundt det!

❤️

Vi var på besøk hos Linus med løvesveisen forleden, og da var det faktisk en liten stund siden sist. Praktkaren trengte nemlig pedikyr, og Nesoddkattens avdeling for ambulerende skjønnhetspleie og helsespørsmål rykket da ut med kattomobilen. Vi mener å huske at vi en gang har nevnt at ikke kattepels vokser med lynets hastighet akkurat. Men, hurra! Linus med løvesveisen har nå – etter flere uker som nesten nakenkatt – antydning til pelsvekst på kroppen igjen. Og nyklipte klør, til stor glede, særlig for fostermor.

❤️

Tassen ❤️ Kongen av kjøkkenet, her på frysebokstronen.
Tassen ❤️ Kongen av kjøkkenet, her på frysebokstronen.
 
 

I tillegg til 3’erbanden vår har også Tassen, Pia og Gjespus vært innom klinikken med ymse småtterier i løpet av uka som gikk. Pia fikk trukket en jeksel. Tassen må tilbake for tannrens og muligens trekk av en tann eller to. Samtlige i 3’erbanden trenger også tannrens, og for Brage kan det dreie seg om mer. Tannrøntgen vil vise. Et par trenger revaksine. Osv, osv, osv. Det tar jo ikke slutt – men pengene gjør det, om det ikke kommer tilstrekkelig med påfyll.

Tusen hjertelig takk til alle dere som sender en skjerv både nå og da, og til dere som allerede har satt oss som mottaker av Grasrotandelen deres! ❤️ Vi håper og ber om at dere blir enda flere!

Fra og med i dag tillater vi oss å legge ved et fast bilde med info om hvordan man kan støtte oss, så denne infoen er lett å finne. Hjelp oss gjerne ved å dele disse søndagsbetraktningene, hvis dere kan det.

Tusen takk! ❤️ 
Og god sommertid og søndagskveld til hver og en i sær! 🌞

Tusen takk! ❤️

PS – Fighter minner også i dag om at han er en katt med egen Instagramkonto. 😸

Fighter ❤️ En glad gutt med egen familie og egen Instagramkonto.
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188