Søndag 27.08.23

Jonas ❤️ elsker livet sitt, og unner alle hjemløse katter å få det like godt som han har fått det.

En hilsen fra Jonas

Av og til får vi hilsen fra tidligere Nesoddkatter som har blitt adoptert ut til gode hjem. Det er så innmari hyggelig!
 
I dag kom det en hilsen fra Jonas, som ser så trygg og god og fornøyd ut at det er en ren fryd. Hvem skulle trodd at han var en av de kattene ingen ville vedkjenne seg? En av de kjemperedde, som sniker seg rundt og stjeler mat der de kan finne noe?
 
Det er nesten ikke til å tro når man ser ham nå, for han er jo ca verdens tryggeste katt der han ligger og har slaraffensøndag på sofaen. Jonas hilser til alle med følgende oppfordring:
 
«Alle dere snille folka der ute burde adoptere en katt som trenger et hjem! Dere kommer aldri til å angre, for vi gamle uteliggera blir så innmari takknemlige for å få egne folk at vi nesten revner av kjærlighet, ser’u!»
 
En av de nærmeste dagene kommer en liten oversikt over noen av kattene våre som trenger hjem. Enn så lenge – her er hvordan vi gjør det:

Kontakt oss

Det går fint an å bare ta kontakt med oss (post@nesoddkatten.no) med litt info om hvem du eller dere er, hvordan dere bor osv også, så skal nok vi foreslå noen gode kandidater som passer ganske så fint.
 

God søndagskveld!

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188