Søndag 26.11.23

Ny katt Sushi

Velkommen til oss, Sushi! ❤️

Unnskyld!

Forrige søndag hadde vi en hilsen fra Findus om at god søndagskveld måtte utsettes til god mandagskveld – men det skjedde jo aldri. Unnskyld!
 
Vi har ikke sluttet å bry oss, altså. Det har bare vært altfor travelt, på altfor mange områder. Siden det ikke har gått over riktig ennå blir det ikke veldig langt i dag heller, selv om det i alle fall blir litt mer enn bare ett bilde.

Velkommen!

Sushi

Velkommen til oss, Sushi! Denne fine og godt voksne jenta trengte et nytt hjem, og omstendighetene rundt situasjonen gjorde at vi var veldig glade da det plutselig dukket opp et fosterhjem som vi trodde ville passe ganske så perfekt. Sushi kom på lørdag, og startet med å gjemme seg under skrivebordet, men allerede samme kveld kom hun fram, og ville til og med ha kos av de nye menneskene sine. Vi har en god følelse.

Nellik

Velkommen inn til Nellik! Han er en av kattene i Busteknøttkolonien vår som vi ikke hadde fått tatt inn enda, og da vi var der i et annet ærend forrige søndag la vi merke til at han ikke så bra ut. Heldigvis gikk det greit å få ham inn i et bur. Det viste seg at han hadde et stygt bittsår på venstre bakbein.

Velkommen inn, Nellik! ❤️
Nellik ❤️ har flyttet til samme fosterhjem som Fredag ❤️ Vår plan er at disse fine gutta skal bli fine venner.

Kolonikatter som kommer inn

Det varierer veldig hvordan kolonikattene oppfører seg når de kommer inn. Noen er kjemperedde og går fullstendig «bananas» og klatrer buret i håp om å finne en vei ut. Noen er kjemperedde men «går i frys» og kryper bare sammen innerst i transportburet. Andre, som Nellik, er redde, men ikke mer enn at de også er nysgjerrige på hvor de har kommet og menneskene og kattene som allerede er der.
 
Nellik la inn en sterk søknad om å bli sosialisert, nesten fra start. Siden helingen av såret hans ser ut til å gå fint, har han nå fått «full pakke», og flyttet fra beredskapshjemmet han var i først, til et fosterhjem der vi håper han vil bli venn med Fredag, som allerede bor der. Så langt virker det lovende!
Fredag ❤️ inspiserer den nye beboeren.
- Det er litt vanskelig å få kontakt med ham med en gang, fostermor, men det så ut som han smilte til meg!
Det er viktig å hvile godt innimellom når nye vennskap skal etableres.

Findus og Atlas søker for-alltid-hjem

Findus og Atlas er fremdeles blant de kattene som søker for-alltid hjem! Se her:
 
Atlas ❤️ venter fremdeles på drømmehjemmet.
Det gjør Findus ❤️ også.

Kalender, julekort og pakkelapper

Nettbutikken vår – og dyrebutikkene på Tangen og Fagerstrand – har fremdeles veldig fine kalendre, julekort og pakkelapper! Se her:
 
God søndagskveld!
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188