Søndag 12.11.23

Mamma Korse og lille Pooka som skal flytte

– Du skjønner det, Pooka min ❤️ at nå er du stor gutt, og klar for å få ditt eget hjem. – Ok, mamma, jeg tror det skal gå greit!

Kattunger på flyttefot

Aller først – tusen takk for alle de varme reaksjonene i forbindelse med at vi mistet vår kjære Hvitlabb. ❤️
 
I dag har vi heldigvis noe langt mer gledelig å fortelle. Gratulerer med dagen til Lille My og Pooka, som fikk nytt hjem sammen i dag! Og gratulerer med dagen til den gode familien som var så heldig å få adoptere dem!
 
Det er ikke alltid katter på flyttefot syns det er noen god idé sånn med en gang, men i dette tilfellet gikk det veldig fint. Pooka var klar for å leke nesten umiddelbart, mens Lille My tok et grundig overblikk over de nye omgivelsene før hun fant seg et fint sted for en liten hvil. Vi har en god følelse, og ønsker to av våre søte små alt godt videre i livet!

Mamma Korse er nokså tydelig på at ungene hennes er klare for å stå på egen ben!

Lille My og Pooka i transportbur
Det var et spent søskenpar som forlot barndomshjemmet sitt i dag.
Lille My går ut av transportburet i sitt nye hjem
- Oi! Her var det stort og luftig og fint, syntes Lille My ❤️ men mente likevel det beste var å starte med å finne seg et bra sted for en hvil.
- De har gøye leker her også, syntes Pooka ❤️ som var klar for å prøve dem med en gang.

Atlas og Findus søker nye hjem

Det samme håper vi å kunne ønske flere av skattene våre også snart, blant annet to av søsknene til My og Pooka, nemlig Atlas og Findus. Mamma Korse er nemlig veldig klar på at gjengen hennes er klar for å forlate redet, som dere vil se av en videosnutt i kommentarene.
 
14 uker gamle Atlas og Findus kan adopteres ut sammen, eller hver for seg. Vi tror de vil trives godt uansett, bare det er snille folk de kommer til.

Atlas

Atlas er en utadvendt og nysgjerrig eventyrer som lærte seg å løpe før han kunne gå. Han er først med alt, og har nok vært inne i det meste av skuffer og skap i fosterhjemmet sitt. Oppvaskmaskinen også – for er det mulig å gå inn i noe, så gjør han det. Til alt hell er han god til å si fra hvis han setter seg fast. Han prater litt når han venter på mat også: «Skynd deg, fostermor!» (Videobevis i kommentarene) Selv om Atlas er bøllefrø nr 1, og glad i oppmerksomhet, er han en snill, kosete og hengiven gutt, som gjerne vil ha fanget til mennesket sitt for seg selv når han er i kosehumør.

Kattungen Atlas
Atlas ❤️ lurer på hvem som skal bli den nye familien hans.
- Hva pønsker du på nå da, fine Atlas? - Jeg pønsker ikke, jeg stirrer deg i senk!
Atlas
- Tror jeg sovner snart, jeg.
Atlas som sover
Zzzzzzz, sier vakre Atlas.

Atlas vil ikke at det skal være noen tvil om at han er klar for mat.

Findus

Findus er en litt forsiktigere sjel enn Atlas. Han kan likevel skru på høygiret og gå i lekemodus sammen med de andre kattene, eller mennesker, men leker fint alene også. Han er et skikkelig matvrak og spiser alt – hvilket er særlig praktisk hvis han må få medisin. Da er han ordentlig flink og tålmodig. Findus er også en veldig snill gutt, som liker godt å ligge i fanget og bare være søt. Da ser han deg gjerne dypt inn i øynene. Han syns for øvrig det er helt fint å dele fanget med andre puser også. Det er trygt og godt.

Findus ❤️ er også spent på hvem som kommer til å forelske seg i akkurat ham.
Findus ❤️ liker godt å legge seg på tvers over sovende søsken.
Også liker han å være veldig søt!
- Jeg er litt trøtt, tror jeg…
Findus sover
Zzzzzzzz, sier fineste Findus også.

Flinke gutter

Verken Atlas eller Findus klorer, og de vil nok begge ha det fint om de(n) nye familien(e) deres har andre dyr fra før. De har ikke møtt noen hunder ennå, men de er vant til å bo med en «tantekatt» som slett ikke vil være venner med dem. Hun freser og brummer og slår, men de lar seg ikke skremme. De har i det hele tatt blitt godt oppdratt av mamma Korse. Begge er f eks flinke til å rydde etter seg når de har vært på do, og Findus er særlig nøye.
 
Vi håper du som forelsker deg i Atlas og / eller Findus sjekker betingelsene våre, aksepterer dem, og sender oss en melding!

Det er ingenting å si på interessen for realityTV.

Flere ønsker seg for-alltid-hjem

Som nevnt innledningsvis har vi mange flere katter som ønsker seg gode for-alltid hjem. En del av dem ser dere i innlegget vi linker til under her – og igjen oppfordrer vi deg som gjerne vil ha et nytt familiemedlem til å ta kontakt med oss, etter å ha lest og akseptert betingelsene våre. Vi tipper vi har noen som passer akkurat hos deg.
 
😸

Jessie er fortsatt savnet

Vi skulle så gjerne ønsket at i dag var dagen vi kunne skrive at vi hadde fått inn Jessie igjen. Det kan vi ikke, og ber alle Nesoddinger så pent vi bare kan om å se nøye på plakaten, og holde øynene åpne hvis dere bor eller er i området. Vi har en matestasjon ute nå, og håper det er Jessie som er observert der, men er ikke sikre ennå.

I nettbutikken

Til slutt i dag – nettbutikken vår kan by på både julekort, gavelapper, kalender og et håndlaget trykk. Felles for alt sammen er at det er skikkelig fint, selges til rimelige priser, og at inntektene det gir oss er sårt tiltrengte. Løp og kjøp!

Ha en riktig god søndagskveld!

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188