Søndag 26.05.24

Katt koser seg i gresset.

Wasabi ❤️ slapper veldig godt av på ett av favorittstedene i hagen.

Ny familie fra Busteknøttkolonien

Det er varmt om dagen. Litt i varmeste laget for både katter og en del av oss tobeinte også, men vi holder jo på likevel.
 
I fjor startet vi jobben med TNR aksjonen Busteknøttkolonien. Vi fikk inn de fleste av dem, men manglet 2 hunner og 5-6 hanner. Siden TNR går ut på å sette ut igjen katter etter helsesjekk, kastrering, chip og vaksine holdt vi pause på innfanging i vinter, siden vi ikke hadde disponible fosterhjem.
 
På mandag fikk vi inn Inkognito, den ene av jentene, som hadde rukket å få 4 små ute. De ble født 10 mai, og er dermed drøyt 2 uker gamle nå. Foreløpig bor den lille familien i et hundebur med egen doavdeling, men planen er at de skal få tilgang til resten av rommet så snart mamma Inkognito blir litt vant til fostermor.
 
Det er jo en grunn til at vi ikke fikk inn henne og de andre vi mangler i fjor. De er de skyeste av hele bunten. Men vi har hatt veldig mange sky katter før, så vi vet at det går seg til med tid og tålmodighet. Noen trenger mer tid enn andre, men de blir trygge til slutt. Både Sivert, Gustav og Wasabi, som dere ser bilder av i dag var skrekkslagne da de kom til oss.
Katt i hulen sin inne i et bur.
Inkognito ❤️ er ikke helt misfornøyd med å ha kommet til et sted med så god room service.
Kattemamma oppe på taket over "hulen" der barna er.
Mamma må hvile litt oppå kassa av og til. 4 søte små er inni der.
Kattemamma slapper av.
Fin plass!
Kattemamma på taket titter ned i hulen til barna sine.
- Har dere det bra der inne?
Kattemamma i hulen og ammer barna.
Mye av tiden går med til amming.

Sivert, Gustav og Wasabi

Sivert, som også er fra Busteknøttkolonien, har fremdeles en lang vei å gå. Han ville blitt satt tilbake til kolonien om det ikke var for at han ble jaget av de andre kattene der. Men han har blitt mye modigere allerede, og han skal få bruke den tiden han trenger. Drømme(foster)hjemmet hans kommer til å dukke opp før eller senere.
 
Gustav og Wasabi kom til oss sammen, men fra et annet sted. Vi antok derfor at de kunne være sammen. Det viste det seg imidlertid at de ikke kunne, så det var litt utfordrende en stund, for å si det forsiktig. Men det løste seg til slutt. Gustav har blitt kjempetrygg og trives glugg som bygutt med balkong. Wasabi bor i samme fosterhjem som Inkognito og en del andre. Han er bestevenner med Mattis og Gråpus, og tør ikke helt å bli klappet av fostermor ennå – men det nærmer seg.
Svart katt, gule øyne og bokstaven F i gult på venstre side og D i gult på høyre side blir FOOD
Katt ligger i skjul og titter bare så vidt frem.
Sivert ❤️ er fremdeles en veldig forsiktig sjel.
Sort katt ligger og koser seg.
Her er Gustav igjen - han blir ikke bare tullet med, altså… Det er rart å tenke på at han var akkurat like forsiktig og engstelig som Sivert da han kom til oss. Se på den trygge og flotte staskaren han er nå, da!

Presentasjon av katter

For noen uker siden startet vi så fint med å presentere en ny katt som søker drømmehjemmet hver tirsdag og fredag. Det ble det brått slutt på etter ikke så mange ganger. Vi fikk melding om at det var mistanke om at vi spammet dere, og dermed fikk vi ikke lagt ut som planlagt. For oss er det komplett uforståelig. Vi har så klart klaget, men foreløpig ikke fått svar. Forhåpentligvis får vi medhold, og kan gjenoppta dette om ikke så altfor lenge. Enn så lenge kan dere jo kose dere med et nytt bilde av Kasper idag, og et par videosnutter i kommentarene – og se hvilke fininger vi har til adopsjon her:
Katt ligger i skyggen på en trapp.
Kasper ❤️ svaler seg på trappa.
Sett gjerne ut vann i hagen til forbipasserende dyr!
Ikke etterlat dyr eller folk i parkerte biler i varmen!
God søndagskveld!
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188