Søndag 25.02.24

Katten Kaia

Nydelige Kaia ❤️

Kaala

Det blir litt av hvert i dag, og vi avslutter med å etterlyse akkurat det (foster)hjemmet som passer for nydelige Kaia. Men først:
 
Kaala er glad for å melde om at såret hennes stadig er på bedringens vei. Det er jammen bra, for selv om hun er veldig tapper begynner hun å bli lei av å ha på seg den teite hetta og å måtte bo på badet og i gangen. Hold ut Kaala, trøster vi så godt vi kan, du er kjempeflink og tålmodig og snart har du friheten tilbake!
Stakkars Kaala ❤️ begynner å bli lei av den teite hetta.
Det blir unektelig en litt pussig skikkelse med lampeskjerm i den ene enden av en pelsmasse bare avbrutt av et barbert område nesten bakerst…
Hun er nå litt søt også da, der hun sitter på krakken sin og kikker ut av vinduet. - Kommer det noen jeg kan brumme på snart, kanskje? Det hender det, og da er det i alle fall litt action.

Sivert

Sivert med symaskinen – se bilde forrige søndag – har begynt å like å sitte i vinduet og kikke ut. Det er kjempestas for en besøkende skribent å kunne avstandsflørte litt med ham fra gårdsplassen nedenfor. Han er den sist ankomne fra Busteknøttkolonien, og en ordentlig go’ing. Håper inderlig han blir trygg nok til at han tør å la seg klappe en vakker dag.

Han er en ordentlig søtnos, den godeste Sivert ❤️

Sofie på vinterferie

Som nevnt forrige uke, har Sofie vært bortreist i vinterferien. Men hun har ikke bare hatt slaraffenliv. For detaljer, se bildet av en del av kommunikasjonen mellom vertskapet hennes og skribenten.

Kaia

Dessverre viste det seg at det ikke skulle gå så greit med Kaia som vi hadde håpet. Hun forandret seg bokstavelig talt over natta. Fra å være en pus som både spiste godt og gikk helt regelmessig på do, gjorde hun nesten ikke noen av delene. Dette er slett ikke uvanlig når en katt flyttes – men det pleier som regel å gå seg veldig fint til etter 2-3 dager eller så. Det gjorde det imidlertid ikke for Kaia, uansett hvilke triks vi prøvde for å friste henne til å spise. Vi dro derfor tilbake til vet’en etter en drøy uke.
 
Hun hadde ikke blitt forstoppet, som vi fryktet, men hun var litt dehydrert, så hun fikk ligge noen timer på væske. Det ble tatt blodprøve også, som var fin, med unntak av én forhøyet verdi. Dette kunne være ingenting, eller signifikant. En av dyrepleierne tilbød seg å ta henne med hjem, hvilket vi ble veldig glade for sånn situasjonen var. Imidlertid viste det seg at Kaia mente det var altfor skummelt å være i samme hus som 2 snille hunder, selv om de ikke var i samme rom.
 
Da vi hentet Kaia neste dag, altså nå fredag som var, hadde vi heldigvis fått plass til henne i et kattevant beredskapshjem vi har. Hun var kjempeforvirret med en gang, stakkar, og det er jo ikke rart, så mye som hun hadde opplevd på relativt kort tid.
 
Til alt hell spiste hun litt allerede samme dag, og i går hadde hun spist ganske godt, og også vært på do. Hun var dessuten mye roligere i går, ville leke litt og hun var mottakelig for kos. Se spisevideoen nedenfor. Den er ren lykke når pus ikke har villet spise ordentlig på lenge!
 
Vi håper og, etter gårsdagens framgang tør vi vel også å tro, at Kaia ikke er fysisk syk. Det hun trenger er et rolig, trygt og stabilt (foster)hjem med en eller noen få godt kattevante mennesker som kan gi henne en perfekt miks av tid, tålmodighet, vennlig korrigering hvis hun viser usikkerhet ved å slå eller småbite, og – ikke minst – som kan gi henne kjærlighet i massevis. Hun fortjener det så inderlig vel, for hun er en aldeles nydelig jente! Hun har dessuten allerede vist at hun er glad for kos, bare hun ikke blir utrygg.
 
Ta gjerne kontakt med oss, dere som tror dere kan være de rette for 13,5 år gamle Kaia. Både fosterhjem og adopsjon (på sikt) er aktuelt. Det viktigste er at dere er en god match. Vi holder så klart alt dere trenger av mat, sand og utstyr, samt hjelp og dialog.
 
God søndagskveld! Hjelp oss gjerne å dele!
Vakker dame på pidestallen sin.
Denne kollasjen har dere sett før, men den viser så godt hvor uendelig søt Kaia ❤️ er.
- Jeg setter meg på fanget ditt, jeg.
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188