Søndag 24.03.24

Katten Kaia med et påske-egg.

Kommuner og dyrevelferd

Først vil vi gjerne takke for alt det gode engasjementet rundt forrige ukes søndagspost, der vi var så oppgitt over kommunen.
 
I etterkant har vi fått svar på hva rammen for Formannskapets reservepost var for 2023: 282.000 kroner. Den samme mailen bekreftet det vi allerede visste, at Formannskapet selvsagt er fri til å benytte disse pengene til akkurat det de vil.
 
Noen av dere har sendt mail til post@nesodden.kommune.no med en henstilling om støtte søknaden vår, og fått svar fra kommunen om at henvendelsen er videresendt til ordfører. Dette er vi supertakknemlige for! Jo større engasjement fra dere, jo vanskeligere er det for dem å la være å sette seg inn i problematikken.
 
En kommune som virkelig har satt seg inn i problematikken, er Stavanger. De samarbeider med flere av sine lokale organisasjoner, og yter, i vår sammenheng, betydelig årlig økonomisk støtte. De har også utarbeidet en Dyrevelferdsplan. Snakk om eksempel til etterfølgelse!
Heia Stavanger! Virkelig et eksempel til etterfølgelse.
Mer om hvordan Stavanger bruker pengene.

Oppfordring

Vi håper derfor så mange som mulig av dere vil ta dere tid til å skrive en linje eller 2 om at dere syns arbeidet vårt er viktig, og dermed fortjener litt kommunal drahjelp. (Søknaden ligger i bildene nedenfor, for dem som vil se hva vi søkte om.) Husk å vær høflig!
 
post@nesodden.kommune.no
 

God påske!

Påsken står for døren. Vi vet allerede at de nærmeste dagene kan komme til å bringe litt større følelser enn det vi egentlig ønsker oss, ifm noen av kattene våre. Men vi tar ingenting på forskudd. Hvis det skjer ting dere bør vite, skriver vi.
 
I øyeblikket ønsker vi alle en fin Palmesøndagskveld, og slutter oss for øvrig til fine Kaias ønske:
 
God påske alle sammen! 💛
PS – hjelp oss gjerne å dele!
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188