Søndag 16.10.22

Dyrlege-nytt 1:

Otto, den uheldige, ser ut til å ha fått lykken snudd, hurra! Lilletåa hans var ute av ledd, og første gang vet’en satte den på plass igjen, skvatt den ut av ledd igjen nesten med en gang. Hun konsulterte ortoped, som mente at alternativene var enten å amputere tåa, eller å sy noen sener inni der, eller å prøve med en potebandasje etter å ha satt den på plass igjen – og så holde ham i ro i et par uker.
 
Vi valgte det siste, og Otto fikk overnatte på klinikken for å se om han ville akseptere bandasjen. Neste morgen møtte Otto vet’en, blid og fornøyd med at han hadde vært så flink å ta av seg bandasjen. Kattesandspor på stolen, benken, tastaturet, printeren og i vindusposten viste at han hadde hatt litt å holde på med i løpet av natten også. Men tåa så fin ut, Otto viste ingen tegn til smerte, og han haltet ikke. Vet’en og vi bestemte dermed at han skulle få komme hjem igjen til fosterforeldrene sine, uten potebandasje. Så nå er vi i «følge veldig godt med» fasen, og Otto får dessuten smertestillende i et par uker.
 
Så langt er alt vel. I dag har han vist litt interesse for å slikke på tåa, men han halter ikke, og er like blid som han pleier. Vi fortsetter å krysse fingrene for ham, og takker så mye til dere som bidro til regningen hans på innlegget vi la ut for noen dager siden!
- Skikkelig fin potebandasje, mente vet’en. - Njaei, tro’kke det, mente Otto ❤️
Otto har kommet hjem til fosterfamilien sin, hvor han har en stor og snill venn i Louie
- Jeg syns det går greit, jeg!
Bordet på balkongen er en av favorittplassene.

Dyrlege-nytt 2:

Luna, den nyresvekkede, ser også ut til å ha fått lykken snudd, hurra! Den store, flotte jenta dukket opp på et hytteområde tidlig i vår, og ble hengende rundt hos den familien som nå er fosterhjemmet hennes. Hun var altfor tynn, og viste seg å både være dehydrert og med forhøyede nyreverdier.
 
Hun har fått godt stell i fosterhjemmet sitt, og vi ble veldig glade for at blodprøvene som ble tatt denne uka var bedre. Nå er hun omtrent på matchvekten sin også, tror vi. Luna tar gjerne i mot frierbrev, sier hun, men legger til at det må være fra ordentlig snille folk, altså. Hvis ikke, gidder hun ikke å flytte.
Luna tar det meste med stor ro.

Flyttenytt 1:

Hvitlabb, som er utrolige 14,5 år – hun ser nemlig ut som om hun er 5 eller der omkring – har flyttet fosterhjem. Først til en mellomstasjon i en ukes tid, og så sammen med Nomi, Gråpus og Mattis i går. Det har hun tatt med stor ro.
Gutta, som fremdeles er så veldig sjenerte, bor på et eget rom, så det er Nomi som Hvitlabb skal finne ut av det med. Nomi er avventende, men nysgjerrig. Hvitlabb er litt mer aktivt nysgjerrig, men respekterer grensene til Nomi. Det er nytt for Nomi, som virker litt forundret over at denne nye damen ikke ser ut til å ville herse med henne. Vi unner henne det så vel! Tipper vi kommer med en rapport om hvordan det utvikler seg neste søndag også.
-Hm. Hvem er nå den dama der? Nomi studerer nykommeren nøye.
Hvitlabb på sin side, studerer den nye hagen
Den sofaen her var god å sove på. Hvitlabb fant seg fort til rette.

Flyttenytt 2:

Fins ikke, dessverre. Vi skulle så gjerne ønske at vi kunne skrive at en eller flere av de nydelige kattene våre som ønsker seg gode for-alltid hjem hadde fått det, men det kan vi ikke. Det er nesten så vi lurer på om det ikke finnes folk lenger som ønsker seg nye, myke og malende familiemedlemmer?
Akk ja. Så er det vi som får gleden av å fortsette å kose med dem en stund til. God søndagskveld til alle.
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188