Søndag 13.06.21

Det hender vi blir kontaktet av folk som er nødt til å omplassere katten sin. Hvis vi har mulighet, hjelper vi med det vi kan. Nederst i dag kan dere lese litt om Topaz, som – dessverre for hans nåværende familie, og heldigvis for hans nye – trenger et nytt, godt hjem.
❤️
Topaz ❤️ trenger nytt hjem. Flere bilder av den flotte karen mot slutten av dagens bilder.
Topaz ❤️ trenger nytt hjem. Flere bilder av den flotte karen mot slutten av dagens bilder.
Vi begynner å få en slags rutine nå, etter forrige ukes rømning som ble starten på en ny verdensorden hos Nesoddkatten. TomTom ber om å få komme inn til Black i avdelingen hans om kvelden. Gutta har så en omfattende lekeraptus før de heldigvis roer seg mens det enda er sjanse for i alle fall et minimum av søvn. Etter frokost vil TomTom ut igjen. Dagene bruker han til å innynde seg hos skribentkattene, utforske nærmiljet og finne favorittplasser, både ute og inne. Alle involverte – de allerede nevnte og den gamle gjengen i kattehuset – synes nå å ha det rimelig greit med dette, selv om det fremdeles kommer ett og annet fres.
❤️
TomTom ❤️ finner favorittplasser ute….
… og inne.
Luna Lurifax har endelig nådd normal pustefrekvens – hurra! Kortisonkuren har hjulpet henne, og den trappes nå ned til ingenting på raskest forsvarlige vis. Vi er enormt lettet og glade, og planlegger å la henne få sommeren på seg til å bli ordentlig frisk og sterk, før vi kastrerer henne i august. Da tar vi også nye bilder av lungene hennes, før operasjonen, for å være helt sikre på at alt har leget seg etter det massive lungeormangrepet.
❤️
LunaLurifaks1_13.06.21
Hun har dessuten lært seg hvor veldig godt det kan være å ha et trygt fang å ligge på. ❤️
Hun har dessuten lært seg hvor veldig godt det kan være å ha et trygt fang å ligge på. ❤️
For et par uker siden fikk dere en liten oppdatering om Oskar. Siden da har den gode utviklingen hans bare fortsatt, og det i turbofart. Vi har lagt en 11 sekunder lang videosnutt i kommentarene. Det er nesten ikke til å tro at han var så redd at han, bokstavelig talt, tisset på seg hver dag i starten.
❤️
 
Siden forrige søndag har vi fått 3 nye grasrotgivere. Takk! Vi skulle mer enn gjerne hatt et par hundre til, og minner om at det å gi via grasrot ikke koster noen verdens ting hvis man likevel spiller noe hos Norsk Tipping. Tusen takk også til dere som tro til litt ekstra med vipps!
 
Vi er likevel på ingen måte i mål. Tassen, en av våre fastboende, hadde nokså omfattende tanntrekk i uka som gikk. Vi kommer også til å få noen flere veterinærutgifter forholdsvis snart, som kan bli store – på tross av de gode avtalene vi har. Daglig drift av 20-30 katter er heller ikke gratis. Det ligger info om hvordan man kan støtte oss i bildene, og vi er SVÆRT takknemlige for hver eneste krone!
❤️
SMS «Grasrotandelen 922403929» til 60000. Eller velg Nesoddkatten, hvis dere spiller på nett, eller fortell kommisjonæren at dere vil støtte Nesoddkatten hvis dere leverer kupongene på gamlemåten. Tusen takk! ❤️
Søndagsmiddag i kattegården. Burma ❤️ Tessa ❤️ Totus ❤️ og Mikki ❤️ foretrekker fellesskapet.
Søndagsmiddag i kattegården. Burma ❤️ Tessa ❤️ Totus ❤️ og Mikki ❤️ foretrekker fellesskapet.
Tassemor ❤️ foretrekker chambre separee.
Tassemor ❤️ foretrekker chambre separee.
- Er dere ikke ferdige ennå?
- Er dere ikke ferdige ennå?
Intet måltid er komplett før man har sjekket om bordkavaleren har spist opp alt.
Intet måltid er komplett før man har sjekket om bordkavaleren har spist opp alt.
Her er brevet fra Topaz’ familie:
 
“Vi ser oss dessverre nødt til å finne et nytt hjem til vår kjære katt Topaz på grunn av endringer i familie / livssituasjon. Vi fikk Topaz som omplasseringskatt da han var åtte måneder gammel og trodde vi ville være hans for-alltid-hjem, men plutselig skal huset selges og alle flytter hvert til sitt i leiligheter, noe vi ikke kan se for oss at er en god situasjon for ham.
 
Topaz er en kastrert hannkatt med masse personlighet og energi! Han elsker å være ute, og er en fenomenal jeger! Han tar store rotter og får til og med tak i skjærer, og vi tror han hadde kost seg veldig som gårdskatt eller i et nabolag der det ikke er så mange andre katter. Han er veldig sosial, og liker å oppholde seg i nærheten av folk – spesielt ute – og følger med / holder oss med selskap når vi jobber i hagen eller har gjester på besøk.
 
Han er veldig pratsom, og når man blir kjent med ham har han forskjellige mjau for når han er sulten / tørst / våt, trenger omsorg osv. Han er veldig kosete, men har også en ganske vill side, der han kan gå litt i “jaktmodus” og angripe mennesker, så han bør nok komme til noen som ikke har små barn. Han trives best uten andre katter, men vi hadde tidligere en samojed-hund, og det gikk veldig fint.
 
Han er chippet og godt fulgt opp av veterinær. Vi håper virkelig vi kan finne et godt for-alltid-hjem til ham, og det er veldig viktig for oss at han kommer til de riktige menneskene.”
❤️
 
Send oss en melding dersom dere tror dere kan være Topaz’ nye familie, eller bare har spørsmål. Vi videresender samtlige meldinger til hans nåværende familie.
 
God søndagskveld, til hver og en i sær!
🙏
Enkelte er mest opptatt av å holde hviledagen hellig. (Esmeralda ❤️ holder ganske mange dager hellige, for å være helt ærlig.)
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188