Søndag 08.10.23

Søteste, uskyldigste Lillemor ❤️ er det foreløpig ingen som savner.

Tuppen og Lillemor

Mandag som var fikk vi en melding om at to unge katter hadde «banket på» hos en familie på Spro fredagen før, uten at de hadde blitt sluppet inn. Da de stadig var der dagen etter, derimot, fikk de komme inn. Det ble spurt litt rundt i nabolaget, men ingen kjente til dem. Så kontaktet de oss.
 
De søte jentene, som vi kaller Tuppen og Lillemor, er noen ordentlig trygge, kjælne og lekne pusekatter. Vi tipper de kan være ca et halvt år gamle, pluss / minus. De var rene og pene og ikke desperat sultne da de ble oppdaget, så de kan ikke ha vært ute veldig lenge. Siden familien de banket på hos ikke kunne huse dem lenger, har vi så klart gitt dem asyl. Vi har også lagt ut annonser på Nesoddkatten – savnet og funnet, og på Dyrebar. Ingen har hittil respondert, og i dag er det altså ni dager siden de dukket opp på Spro.
Tuppen ❤️ ser det som en prioritert oppgave å snuse både høyt …
… og lavt.
- Denne blokka er bra, Lillemor!
- Det tror jeg du har rett i, Tuppen.
- Her kan vi kose oss mye.

Hva gjør vi nå?

Vi håper det melder seg en eier snart, og som har en plausibel forklaring på at det har tatt så lang tid. Når katter forsvinner, vil jo enhver katteeier som er glad i pusen sin stå på litt for å finne ut av hvor pus er, og SÆRLIG når pusen er så ung som disse er. Vi skal likevel ikke legge skjul på at vi samtidig har en uggen følelse av at dem Tuppen og Lillemor har bodd hos ikke har noen intensjoner om å få dem tilbake. Dumping skjer jo stadig vekk, dessverre. Men vi håper altså vi tar feil, og at den plausible forklaringen finnes hos noen som tar kontakt veldig snart.
 
Hvis så ikke skjer, flytter vi småjentene til et fosterhjem som kan ha dem til vi syns vi har gitt situasjonen nok tid til at vi kan få dem helsesjekket, kastrert, vaksinert og chippet, for så å legge dem ut for adopsjon. For ordens skyld – hvis de hadde virket det minste pjuske, hadde vi selvsagt ikke ventet med å kontakte veterinær, men det gjør de ikke. De virker begge å være i aldeles utmerket form.
 
Hjelp oss gjerne ved å dele annonsen deres:
Tuppen er glad i godis.
Lillemor syns det er gøyere å utforske omgivelsene.
Må jo stelle seg litt også da, når en først har så skinnende hvit og vakker pels.
Det er god oversikt på toppen av pidestallen.
Nye perspektiver på midten.
Lillemor speider. - Hvorfor leter ikke folka våre etter oss? Er de ikke noe glad i oss lenger?

Lillemor debuterte (tror vi, da) på piano i dag!

Lyd!

Kalender 2024

Nå nærmer vi oss virkelig kalender! Den er ikke helt klar for forhåndssalg ennå, men vi holder i alle fall hva vi lovet forrige søndag mht å vise dere tre til av de superfine bildene som blir med på den, med tilhørende bildetekster. Det er bare å glede seg! Den er klar veldig snart!
 
Ha en riktig fin søndagskveld, hver og en i sær.

Black ble funnet sammen med søsteren og mamma’n sin i en forlatt låve, da han var noen uker gammel. Heldigvis kunne vi ta dem inn, og dermed også gi dem mulighet til å utvikle personlighetene sine. Det får ikke hjemløse katter. De har mer enn nok med å overleve.

Black blir augustgutten vår.
Foto: Ole Palmstrøm

Vesle Magnus er sju uker gammel på bildet, og det eneste han kjenner til er trygghet; mamma, søsknene sine, fostermor og det trygge rommet de bor i. Mamma’n hans kommer fra Busteknøttkolonien. Hvis ikke vi hadde hjulpet dem, ville Magnus’ verden og fremtid vært alt annet enn trygg.

Magnus blir januargutten vår.
Foto: Ole Palmstrøm

Esmeralda ble funnet rekende rundt i et boligområde. Hun var veldig tynn og pelsen var full av flått og tover. Chipen hennes var imidlertid uregistrert. Vi søkte etter eier i et år, uten hell. Esme kunne ikke brydd seg mindre. Hun vet godt at Dronningen er suveren, uansett.

Esme blir oktoberjenta vår.
Foto: Ole Palmstrøm

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188