Søndag 22.10.23

Vakreste Lilly ❤️ pryder forsiden av kalenderen.

Kalender 2024

Vi regner med de fleste av dere kanskje allerede har sett den fine lille teaserfilmen for den flunka nye kalenderen vår? Den ble lansert på fredag, for å fortelle at forhåndssalget er i gang.
 
Som vi skrev for 3 uker siden, er det STOR stas for oss å endelig kunne tilby en kalender – for vi har hatt lyst til det i flere år, uten at det var praktisk mulig. Endelig klaffet alt! I den forbindelse vil vi rette en stor takk til Ole Palmstrøm, som har tatt alle de flotte bildene og til Thor Gaarder, som har laget nydelig layout for oss. Bjørn Bakke har laget den lille videosnutten, komplett med animasjon av logo-halen. (Den ligger i kommentarene i dag.) Det disse 3 har til felles – i tillegg til at de er superflinke til det de gjør – er at de, på lik linje med alle som bidrar i Nesoddkatten, har gjort det aldeles gratis.
 
Tusen takk! ❤️
Burma ❤️ har fått æren av å være septembergutten.
Esmeralda ❤️ sover seg gjennom oktobersola.

Vi regner med å motta 300 eks av kalenderen innen utgangen av måneden, og da vil den bli å få kjøpt i begge de lokale dyrebutikkene, i tillegg til i nettbutikken vår. Løp og kjøp! Det er jo en vinn – vinn situasjon: dere får årets fineste kalender til dere selv, dere trenger ikke lure på hva dere skal gi i julegaver, og vi får sårt tiltrengt inntekt. Det ble visst et helt Kinderegg, det!

Jessie er savnet

Noe litt mindre hyggelig er at Jessie, en fin 2 år gammel jente, har vært savnet siden starten av september. Vi har grunn til å tro at hun oppholder seg i området hun forsvant fra, og vi er fast bestemt på at vi skal ha henne inn igjen. Her er annonsen hennes på Nesoddkatten – savnet og funnet. Vi håper dere vil klikke dere dit, og hjelpe oss med å dele den. Til dere som bor i området – det er bedre med et tips for mye enn ett for lite!

Vesle Jessie skulle så gjerne vært lokalisert helt presist, så vi kan få henne inn igjen. Så lenge som hun har vært borte nå, er hun trolig nokså sky.

Tuppen og Lillemor

I avdelingen for savnet og funnet kan vi ellers melde at det fremdeles ikke er noen som syns de savner Tuppen og Lillemor. Småjentene har det i alle fall aldeles strålende i ett av våre gode fosterhjem, heldigvis.
Lillemor ❤️ er det visst ingen som savner -
- og ikke Tuppen ❤️ heller.
Til slutt i dag må vi jo bare ha med bittelitt dagligliv fra våre aller yngste, nemlig noen av Korses unger. Bare fordi de er så infernalsk søte.
 

God søndagskveld til hver og en i sær!

Neida, vi er ikke sponset av EverClean (det burde vi vært…) - men det er kanskje fordi det ikke er så lett å få 2 småttiser i fokus på en gang? Lille My ❤️ er klar og fin og søt!
Mens her er det Pooka ❤️ som er klar og fin og søt.
Findus ❤️ er også klar og fin og søt på eget teppe.
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188