Søndag 03.05.20

 

Hurra! My fikk besøk av en hyggelig dame i går, og på tirsdag flytter frøkna til et veldig godt hjem. Vi gruer oss allerede til å ta farvel med den nydelige jenta vi har blitt så glade i, men vi gleder oss enda mer over at hun får det hjemmet hun så inderlig vel fortjener.

❤️

Veterinærtimen som var bestilt til Maia på torsdag ble ikke noe av. Den lille luringen klarte nemlig å smette lynraskt unna da vi skulle ha henne i transportburet, og forskanset seg på ett av de mer utilgjengelige stedene i kattegården. Det er jo mer enn en smule irriterende – og bitte lite granne flaut når man må ringe vet’en og avbestille – men det er sånt som skjer av og til. Heldigvis skjer det ikke ofte.
 
Som dere kanskje skjønner, er Maia fremdeles veldig redd. Det må være svært lenge siden hun har vært venner med mennesker, om hun i det hele tatt har vært det. Nå er i alle fall plan B iverksatt for å få henne inn igjen i hybelen fra kattegården der hun nå oppholder seg. Vi holder dere oppdatert.
🙀
 
Jonas, som var ca like redd som Maia da han kom inn, har nå gjort store framskritt. Som dere ser av bildene har han blitt fortrolig med stesøster Akira.
❤️
 
For de av dere som aldri har prøvd å sosialisere en redd katt – dere aner ikke hvor rørende det er når pusen begynner å tø opp, tørre å bli klappet og begynner å male. Snakk om lykkefølelse! Dere burde virkelig prøve – og det kan dere gjøre ved å sende oss en melding og melde dere til tjeneste som fosterhjem.
 
Dere kan selvfølgelig sende melding også dersom dere bare vil stille spørsmål i første omgang. Kort fortalt innebærer det å være fosterhjem å ha en katt for en kortere eller lengre periode. Dere er ansvarlig for stell og kos, og sosialisering når det trengs. Vi låner ut utstyret dere trenger, betaler alle utgiftene og støtter og veileder dere ved behov.
😸
 
En annen fosterkatt som nå er på glid er Noa. Han tilbringer mer og mer tid utenfor hulen sin, og freser mindre og mindre til fostermor. Det ser ut som om han begynner å bli klar for litt kos ganske snart, han også. Fine gutten!
❤️
 
Noa ❤️ har begynt å se at fostermor kanskje er ganske grei, egentlig.
Noa ❤️ har begynt å se at fostermor kanskje er ganske grei, egentlig.
Til slutt i dag minner vi om 3 ting:
Gruppa Nesoddkatten – savnet og funnet er BARE for å melde om katter som er savnet og funnet. Alle andre katteting kan postes på f eks Nesoddkatten – åpent forum.
 
Vi har flere fine katter som søker gode permanente hjem. Dere finner betingelsene våre  i bildene under her. For å se bilder av kattene kan dere følge denne linken:
Det er fremdeles ikke for sent å skrive under på oppropet som krever lovpålagt ID-merking av familiedyr. Dere finner det viktige oppropet her:
God søndagskveld!
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188