Rampen – fant drømmehjemmet mars 23

Født
01.05.15

Kjønn
Hann

Kan bo med barn?
Trolig

Kan bo med andre katter?
Tja

Kan bo med hund?
Vet ikke

Spesielle hensyn
Ingen

Kuro søker fortsatt drømmehjem!

Rampen og broren hans, Kuro, var del av den enorme kolonien som var grunnen til at Nesoddkatten startet opp. Den gangen var de kattunger. Det snille og svært dyrekjære eldre ekteparet som hadde sørget for alle kattene inntil de til slutt ble så alt for mange, adoptere Rampen, Kuro og søsteren deres Shibi.

For noen år siden døde matmor. Matfar fikk da hjelp til å finne et nytt hjem til Shibi, mens gutta forble hos ham. Etter et par år fulgte han sin kone. Han var et varmt og vennlig menneske, som til det siste var opptatt av at de kjære kattene hans skulle bli godt ivaretatt videre. Det var en selvfølge for oss at vi skulle oppfylle ønsket hans.

Gutta var litt sjenerte da de kom til sin første fostermor, men det tok ikke veldig lang tid før de ble glade i henne også. Først Rampen, og deretter Kuro, som trengte litt mer tid. 

Begge er veldig kosete og sosiale. De er dessuten veldig snille, klorer aldri og “tar deg” aldri når de klappes og koses med. Kuro kan se litt redd ut i øynene, men er det egentlig ikke. De er ordentlig vakre, med lang, supermyk pels som ikke tover seg. Begge er glad i å bli gredd, og særlig Rampen, som elsker det.

Vi tror gutta kan trives både om de adopteres ut sammen, og om de adopteres ut hver for seg. De er ikke vant med barn, men vi tipper at de kan trives med å bo i en familie med barn, hvis barna er i stand til å behandle kattene fint og respektfullt. Hvordan de er med hunder, har vi ikke erfaring med. Vi vil gjerne at det nye hjemmet deres skal ha gode utemuligheter til dem.

Rampen

Rampen er grå, med en hvit stripe på magen. Han prater en del, og liker seg ved siden av deg i sofaen, eller på fanget eller i fotenden av senga når han er i det kosete hjørnet. Ellers liker han å sitte i vinduet, der han kan følge med på fuglelivet og mennesker som passerer. Innimellom får han raptuser, der han leker og fyker som en pil frem og tilbake på gulvet. Han er likevel en litt mer forsiktig type enn broren sin. 

Fun fact: Rampen mener katteluker er til for å gå inn gjennom. Hvis han skal ut, er det best å vente til en av slavene åpner en dør. 

Kuro

Kuro er svart, med en hvit stripe på halsen, og en på magen. Han er sjenert i starten, men tør opp fort. Verdens snilleste Kuro vasker gjerne både broren sin og menneskene sine. Å slikke på hendene er særlig stas, for ikke å snakke om på tærne, hvis han får sjansen. Han er glad i våtmat og godbiter, og hvis det er flere katter sammen, syns han det er aller best å spise de andres mat. Han er litt mer frampå enn broren sin, og mener at katteluker er en helt fin toveis innretning. 

Fun fact: Hvis Kuro føler seg utrygg, kan han av og til lage fuglelyder.

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188