Oliver

Oliver (reservert) er en rolig og tålmodig, kosete, snill og veldig leken pus. Han er også veldig glad i mat! Vi tror han hadde satt pris på å få være ute i et trygt miljø.

Født
01.01.20

Kjønn
Hann

Kan bo med barn?
Ja

Kan bo med andre katter?
Ja

Kan bo med hund?
Ja

Spesielle hensyn
Ingen

Da Oliver kom til oss sommeren 2022, viste det seg å være for andre gang. Den første gangen var halvannet år tidligere, da han, ca 6 måneder gammel, hadde gått seg bort og fikk være hos oss til vi fant eierne. Denne gangen hadde han blitt fraflyttet. 

Nå kom Oliver til en fosterfamilie der det bodde 2 katter fra før, en ganske stor hund, et barn, en ungdom og en voksen. Dette syns han var helt fint, med unntak av at han syns hunden var såpass skummel helt i starten, at det beste var å være sint på den. Siden hunden er både snill og flink med katter, lot den seg ikke provosere. Nå er de fine venner.

Oliver er i det hele tatt en rolig og tålmodig, kosete, snill og veldig leken pus. Han kan bli litt voldsom i lek, men aldri “slem”. Han leker fint med husets egen katt, men kan bli litt i voldsomste laget for den andre fosterkatten, som foreløpig ikke er på langt nær så trygg som Oliver er. 

Hvis drømmehjemmet hans allerede har en pus eller flere, burde de være skrudd sammen på en sånn måte at de kan sette ham litt på plass, hvis han leker for voldsomt. Ellers kan familien være stor eller liten, med eller uten barn. Men, som alltid – barna må kunne respektere dyr.

Oliver er veldig glad i mat! Og selv om han trives godt nå som utetilbudet hans er begrenset til en forholdsvis liten kattegård, så tror vi at han hadde satt pris på å få kunne være ute “på ordentlig”. Men området må være trygt.

Fun fact: Oliver danser ikke på bordet når menneskene hans ikke er hjemme. Når det ikke er aktivitet i huset, virker det som om han bare sover. Som regel kommer de 2-beinte hjem til en katt som er trøtt i trynet og ofte med «sovepels».

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.