Otto – fant drømmehjem desember 22

Født
01.07.18

Kjønn
Hann

Kan bo med barn?
Trolig

Kan bo med andre katter?
Trolig

Kan bo med hund?
Ja

Spesielle hensyn
Ingen

Otto hadde egentlig drømmehjemmet, han. Men så var det bare det at det var en ordentlig slemming av en ukastrert rakker som banket ham opp gang på gang på gang på….. Det ble mange turer til vet’en for å stelle bittsår.

Til slutt våget ikke Otto å gå ut, enda så glad han er i friluftsliv. Matmoren hans ville ikke at han skulle måtte tilbringe resten av livet innendørs i leiligheten de bodde i. Med tungt hjerte konkluderte hun med at det beste for Otto ville være å få et nytt hjem. Til slutt fant hun oss, og akkurat da hadde vi heldigvis et ledig fosterhjem som passet for ham.

Otto er en aldeles skjønn og kosete katt, som er lett å ha med å gjøre. Det er flaks for ham, for han har vært en ordentlig uheldigpus – først med alle bittsårene, og deretter med at den ene lilletåa hans kom ut av ledd, da han hektet seg fast i den mens han klatret i et garderobeskap. Han ble hengende med hele vekta si etter den ene kloa! Heldigvis har det ordnet seg fint. Men han liker seg stadig i høyden, så han har oversikt, og kan følge med på alt som skjer.

Han har mye på hjertet, og snakker masse til deg. Otto er i det hele tatt glad i å være sammen med folket sitt. Han følger dem på badet, og elsker å ligge på varmekablene. Han kommer når de roper på ham, og kommer også løpende når han hører lyden av matlaging. Det vil han være med på! Om kvelden, hvis soveromsdøra er stengt, skraper han på den for å få komme inn. Han liker også å være sammen med den rolige hunden som han bor sammen med i fosterhjemmet sitt.

Selv om han trives godt der han nå er, gleder nok Otto seg til å få komme til et sted der det er gode og trygge utemuligheter. Han har mye energi, og vil ha godt av å ha god plass til å røre på seg. Nå som han bare bor inne, fyker han omkring etter lekene sine, og er særlig ivrig på å jakte på laserpekeren.

Når han skal sove, foretrekker han at det foregår på myke tepper eller puter. Han er i det hele tatt en ordentlig omgjengelig kar. Det er f eks ikke noe problem verken å dryppe øynene hans, eller å børste ham, eller fjerne floker. Han går gjerne på en do med lokk – men inngangen må være uten dør.

Fun fact: Fosterforeldrene til Otto kaller ham Tobi, kort for toebeans, siden han strekker på tærne sine når de koser ham på magen. Han liker i det hele tatt å bli kost absolutt overalt – og aller helst bli klødd under haken.

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188