Søndag 28.06.20

Vi måtte hjelpe vår kjæreste Sirikit ut av livet på tirsdag.
💔
Da vi kom på kontroll på mandag, var det bedring på enkelte ting, og stillstand på andre. Røntgen av lungene og nye blodprøver tilsa at prognosene hennes til et fortsatt godt liv fremdeles var overbevisende, men at det ville være bedre for henne å legges inn igjen enn å være hjemme. Vi gjorde selvsagt det, for alternativet ville ikke ha vært til å leve med. Tirsdag morgen ringte veterinæren og sa hun hadde blitt dårligere i løpet av natten. Forverringen var såpass sterk at beslutningen om å avslutte var åpenbar.
 
Vi sørger dypt over at Sirikit er borte. Vi er også fryktelig lei oss for at hennes 2 siste uker ble strevsomme for henne. Hadde vi vært synske, hadde vi selvsagt latt henne reise videre med en gang den manglende matlysten hennes startet. Men vi er ikke synske – så neste gang en av kattene våre blir skadet eller syk og prognosene deres er gode, kommer vi ikke til å gi opp den pusen heller før den har fått en ordentlig sjanse.
❤️
 
Søndagsbetraktningene blir alltid skrevet i «vi»form, siden vi er en god gjeng som driver Nesoddkatten. Skribenten trenger imidlertid å gjøre et unntak i dag.
 
Det var jeg som hadde Sirikit i rekonvalesens disse dagene, og dermed var så tett på henne døgnet rundt. Hun bodde også lenge hos meg før hun fikk et annet fosterhjem. Jeg gråter over jenta vår, men prøver å trøste meg med at hun hadde det fint absolutt mesteparten av den tiden hun var en Nesoddkatt.
 
De kjærlige fosterforeldrene hennes dro inn til henne den siste morgenen. Hun viste glede over å se dem, og de var hos henne da hun sovnet.
 
Jeg fikk også en fin stund med henne mandag kveld, etter at hun hadde fått av seg «spiserøret». Hun lå så avslappet og fornøyd i kassen sin, og vi hadde en nydelig kosestund. Det var som om det ikke var noe som feilte henne overhodet.
 
Akkurat sånn vil jeg huske henne, for det var akkurat sånn hun var, nesten inntil det siste.
 
❤️ Hvil i fred, aller kjæreste Sirikit’en vår. ❤️
 
Trist hilsen fra Kari Rolland
 
Alle Nesoddkattens katter og folk ønsker dere likevel en god søndagskveld. 💚
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188