Søndag 26.02.23

Burma ❤️ er en vakker, hengiven og snill kar.

Burma ❤️ er en vakker, hengiven og snill kar.

Tusen takk for alle hjerter og vennlige ord forrige søndag, i forbindelse med at vi måtte ta farvel med Lilly. Det varmer godt.
 
❤️

Drømmehjem søkes

Denne uka fokuserer vi på katter som er, eller kommer til å være, i drømmehjem-modus. Noen av dem har allerede ligget ute på hjemmesida vår en stund. Et par av disse skal få friere på besøk neste helg. De er kjempespente!

Innen neste søndag vil det nok også ligge kontaktannonser der for Jessie, Burma, Totus og Tassemor.

Jessie

Jessie fikk nemlig «full pakke» denne uka. Etter at en eventuell eier har blitt etterlyst siden før jul, uten resultat, legger vi til grunn at hun trenger et nytt hjem. Alt gikk fint med kastreringen og Jessie har det bra, men hun er veldig fornærmet over at hun må gå med body en stund. Det spilte ingen rolle hvor mye skryt hun fikk for hvor flink hun hadde vært, og hvor søt hun var i bodyen sin. «Dere kan bare glemme å ta bilde!» mener vi at vi hørte henne frese i det hun forskanset seg under senga. Akk ja, sånn er det.
Jessie på armen til fostermor.
Jessie ❤️ som også er vakker, hengiven og snill - men som nekta plent å bli tatt bilde av i det hun mente var en skikkelig teit body.

Gjengen

Burma, Totus og Tassemor er en nydelig og spesiell gjeng, som har vært hos oss veldig lenge. De som er så heldige å få dem med i familien(e) sine er nødt til å ha et godt og rømningssikkert uteområde til dem – eller de må bo laaangt ute på landet, uten aggressive katter i området. Burma og Totus er nemlig FIV-positive. I praksis betyr det at de ikke skal komme i klammeri med andre katter, både for sin egen del, og for de andre kattenes del.

En gjeng med katter som spiser.
Her er gjengen, sånn den var en lang periode, inntil for omtrent ett år siden. Da flyttet Mikki 💚 til drømmehjemmet, hvor han har det som plommen i egget. Stakkars Tessa 💜 måtte få hjelp til å forlate denne verden rett før jul, da hun fikk en alvorlig skade som ikke kunne leges. Lyse Burma ❤️ og Totus ❤️ som spiser og Tassemor ❤️ som ser på, syns det begynner å bli på tide å starte et nytt kapittel de også, i ett eller to nye og gode hjem.
Verdens vakreste Tassemor ❤️
Totus ❤️ i underkøya og Burma ❤️ under køya.
For øvrig, i tillegg til «daglig drift» av alle de andre kattene som har vært hos oss i kortere eller lenger tid, prøver vi å finne ut av omstendighetene rundt et par nye, som vi ikke riktig vet hvor lander ennå. Forhåpentligvis finner vi ut av det forholdsvis snart.
 

God søndagskveld!

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188