Søndag 21.04.2019

Dagens betraktning er for det meste en god, gammeldags kontaktannonse. De søkende er Brage, Jackson, Linus med løvesveisen og Sirikit, pent listet i helt rettferdig alfabetisk rekkefølge. Nå har de jo strengt tatt løvesveis for tiden, alle sammen, men det får være måte på med storslått navngiving.

Brage er 8 år, tror vi, Jackson blir 3 i sommer, Linus og Sirikit er begge ca 7. Sistnevnte er moren til Jackson.

De 4 har mer til felles enn at de er langhåret og var så fulle av floker da de kom til oss at de måtte barberes:

De søker permanente hjem hos snille folk som har gode utemuligheter, og som vil elske dem høyere enn himmelen så lenge de lever.

De er sosiale, trygge og kosete. Noen av dem umiddelbart, andre etter at de har fått tenkt seg om i noen ganske få minutter.

De er smellvakre! I alle fall når den vakre pelsen deres er intakt, og uten floker. Jackson og Linus er faktisk ganske flotte med sine nåværende frisyrer også, og Sirikit ser slett ikke verst ut. Det skal vel innrømmes at vesle Brage ser nokså pussig ut. Men han tar det godt igjen, for det er nemlig han som stikker av med den stooore hengivenhetsprisen. Makan til kjærlig og omsorgsfull koseklump skal man lete lenge etter.

De er alle vant til å være veldig mye ute, og trives med det. Nå har de vært inne noen uker, hvilket de takler bemerkesverdig godt, selv om vi ser at særlig Brage, Jackson og Sirikit gjerne kunne tenke seg å få være ute også. Linus har riktignok vært på et par ureglementerte langturer, men finner seg godt til rette inne. Vi er nokså sikre på at de fine personlighetene deres vil komme enda bedre fram når de flytter til sine permanente hjem, og etterhvert får lov til å gå ut og inn som de vil.

Alle er kastrerte, chipmerket, vaksinerte, ormekuret og FIV-negative. Noen av dem trenger litt tannstell, hvilket de skal få av oss. De adopteres ut med kontrakt og mot et adopsjonsgebyr på kr 1100. Vi inviterer alle som er interessert i mer informasjon om en eller flere av disse finingene til å ta kontakt med oss. Send pm til siden her, så tar vi det derfra, inkl å avtale besøk hvis det blir aktuelt.

❤️❤️❤️❤️

Vi minner om at vi er med i Grasrotordningen til Norsk tipping!

😸

Vi minner om Caturday Ink, som foregår nå kommende lørdag! https://www.facebook.com/events/1222466117929585/?ti=ia

😸

Vi minner om at Fighter kan følges på Instagram!

😸

Vi er veldig takknemlige for alle som vil dele dette innlegget, og ønsker hver og en i sær en riktig god påskedagskveld! ❤️

PS – mange jern i ilden med knappe tidsfrister gjør at vi må resirkulere bilder i dag. Håper på tilgivelse!

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188