Søndag 19.03.23

Wenche med sin katt Sofie

Wenche og Sofie ❤️ var sterkt knyttet til hverandre. Nå har Wenche forlatt denne verden, og Sofie trenger en nytt, snilt menneske. ❤️💔❤️

En trofast støttespiller

Vi er så heldige å ha en del trofaste støttespillere. En av disse var Wenche Lindseth, som – veldig dessverre – døde 9 mars. Vi hadde ikke visst hvor sjenerøs hun var hvis ikke vi hadde blitt hvisket det i øret av de som passer på sparebøssa vår på dyrebutikken. For Wenche ville ikke ha applaus. Hun ville bare bidra til arbeidet for de hjemløse kattene.
 
Den lille damen i den store rullestolen var lett gjenkjennelig i lokalmiljøet. «Jeg skulle bare ønske at jeg kunne ha gjort mer» var svaret hennes da vi takket henne for rausheten hennes en gang vi traff henne på butikken, for mange år siden nå. Mer? Vi så nok en smule overrasket ut. Hun ville gjerne ha bidratt med fysisk arbeid også, forklarte hun, hvis hun hadde kunnet.
 

Sofie søker nytt hjem

Wenche etterlot seg bl a katten Sofie. Da vi ble spurt om vi kunne overta den fine 9 år gamle jenta og finne et nytt hjem til henne, ga svaret seg selv.
 
Sofie var preget av situasjonen da hun ankom et av fosterhjemmene våre forrige søndag, med all bagasjen sin. Hun hadde jo tross alt mistet mamma’n sin, som hun var innmari glad i, og hjemmet sitt. Da var det tryggest å gjemme seg under senga og bli der. Den ellers så matglade jenta lot seg ikke bestikke heller.
 
Dagen etter hadde det verste sjokket gitt seg, og Sofie var mottakelig for både mat og kos. Nå, etter en uke hos oss, kjenner vi henne som en kjempesnill og hengiven jente, som kommer til å bli et kjært familiemedlem hos den eller dem som er så heldige å få henne. 
 
Vi skal være kjempenøye på hvem som får overta skatten din, kjære Wenche. Tusen takk for ditt varme hjerte og alt du ga til kattene!
 
Måtte du få hvile i fred.

  ❤️
 
🌟
Det er en litt skummel situasjon for Sofie.
Men det er fint å hvile i de kjente møblene hun så klart har fått med seg.
- Jeg gleder meg til jeg kan gå ut igjen!

Sigurd

Mens noen går ut av livet, er andre nokså nye i livet. Vesle Sigurd, som dere så vidt møtte forrige søndag, har god framgang i fosterhjemmet sitt. Dere skal nok få historien hans her om noen uker. Enn så lenge kan dere jo kose dere med bilder av den lille sjarmøren. Også i dag ligger det en liten videosnutt i kommentarene.

Sigurd ❤️ er søt når han strekker seg ….
… og når han gjesper.
Søt når han bare ligger og glaner også, egentlig!

Rampen

Forrige søndag kunne vi også fortelle at Rampen skulle flytte til det vi trodde var drømmehjemmet. Som dere ser av bildene – alt tyder på at vi hadde rett!

Rampen ❤️ syns den nye armkroken er helt topp.
Og den nye hånda er så god til å klappe ….
… at det er trygt å bare sovne på sofaen.
Til slutt i dag vil vi slå et slag for Instagramkontoen vår. Hvis noen kjenner noen som kanskje er der (Insta) og ikke her (Face) må dere gjerne tipse dem om å følge oss!

God søndagskveld i gråværet.

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188