Katten Sofie under sengen.

Sofie

Sofie er en veldig snill, trygg og barnevennlig katt som er glad i å ligge på armen og kose.

Født
2013

Kjønn
Hunn

Kan bo med barn?
Ja

Kan bo med andre katter?
Vet ikke

Kan bo med hund?
Nei

Spesielle hensyn
Ingen

Denne fine seniorfrøkna trenger et nytt hjem fordi mamma’n hennes døde fra henne. Hun bor nå i et fosterhjem hvor hun har det fint, men trenger et for-alltid-hjem der hun kan slå seg til ro for godt. 

Hun er en voksen dame og bryr seg ikke så mye om vanlige katteleker lenger. Men når barna i fosterhjemmet sprer lego og andre leker på gulvet melder hun seg på og legger seg midt i lekene for å vise at hun vil være med!

Sofie er sosial, moderlig og omsorgsfull. Hun hadde fast plass på eget teppe i sengen ved siden av matmoren hun mistet, og nå legger hun seg hver kveld med datteren (8 år) i fosterhjemmet og koser til de begge sovner med armene / beina rundt hverandre. Generelt liker Sofie faste rutiner.

Vi tror kanskje det er best for Sofie å bo uten andre dyr i huset. Barn derimot, går utmerket for den sosiale og kosete jenta. Hun hverken klorer eller biter. 

Sofie er glad i mat og er litt god og rund uten at det ser ut til å hemme henne nevneverdig.

Sofie er i det hele tatt en god og snill jente som ønsker seg en ny, snill familie eller enkeltmenneske. Vi tror hun gleder seg til å kunne være ute igjen også selv om hun nå foretrekker å ligge på klatrestativ inne og se på livet ute. Sannsynligvis fordi hun hadde et noe brutalt møte med en nabokatt da hun var ganske ny i området.  De som kjente henne før kan fortelle at hun er en super jeger. 

Fun fact: Sofie er fosterhjemmets vekkerklokke. Hver morgen tasser hun rundt i huset og mjauer inntil noen har vett til å stå opp og fylle matskåla hennes. 

Vi ber deg lese gjennom våre betingelser før du søker om å adoptere en katt fra oss. 

Søknad

Hvis du aksepterer betingelsene, er du velkommen til å sende søknad til post@nesoddkatten.no.

Vi ber deg skrive noen ord om deg / dere, hvilke(n) katt(er) dere er interessert i og din kontaktinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at god match mellom kattene våre og de nye menneskene de kommer til er avgjørende for oss. Katter og folk har det til felles at de er nokså ulike, både mht personlighet og mht hva de eventuelt har av spesielle behov eller spesielle evner.