Søndag 18.12.22

Fra venstre: Mamma Totus ❤️ og døtrene Tessa ❤️ og Tassemor ❤️ Denne fine gjengen er tett sammensveiset.

Fra venstre: Mamma Totus og døtrene Tessa og Tassemor  Denne fine gjengen er tett sammensveiset.

Bekymringsmelding 1

Her om dagen snakket vi med en dame som uttrykte litt bekymring for noen katter i nabolaget sitt. De hadde et hjem, men var mye ute uansett vær og temperatur, og damen var ikke sikker på om eieren var så mottagelig for gode katteråd. Hun skulle imidlertid forhøre seg litt med en annen nabo for å se om de sammen kunne komme opp med noe som kunne få utekattenes eier på bedre tanker.

Det var da vi kom på idéen om å lage en enkel plakat, med det absolutt aller mest basale katter trenger i kulda. Denne plakaten henger nå på dyrebutikkene og noen av matbutikkene på Nesodden. (Mange matbutikker har ikke oppslagstavler, hvilket vi syns er dårlig kundeservice.) Dyrebutikkene har også fått plakaten i postkassevennlig format, som folk kan ta med seg og putte i postkassene til folk de mener trenger det. En del kvier seg jo for å ta opp ting direkte, i frykt for at det skal bli konflikt.
 
Del gjerne plakaten, som også ligger her, eller hele denne posten! Vi linker også denne uka til hjemmesida vår, og kapittelet om mer info om katter i kulda:
Hjelp oss gjerne å spre denne enkle og viktige sannheten!

Bekymringsmelding 2

For noen dager siden fikk vi en bekymringsmelding om en ny katt. Pusen er lokalisert, tror vi, og vi har lagt en plan med folk i nabolaget for å få den inn. Til alt hell ringte et av våre gamle fosterhjem bare noen dager etter, og meldte seg til tjeneste igjen. Det betyr at vi faktisk har et sted for pusen også, når den dukker opp igjen, hvilket er en stor lettelse. Vi oppdaterer her etter hvert.

Totus, Tessa og Tassemor

I dag er det Totusene som får æren av å ønske god kveld. De syns ikke det er så nøye med å bruke hagen sin om dagen, men er veldig godt fornøyde med en tur ut i kattegården av og til, for eksempel når det er servering av lunsj.
 
God 4. søndagskveld i advent!
Fra venstre: Mamma Totus ❤️ og døtrene Tessa ❤️ og Tassemor ❤️ Denne fine gjengen er tett sammensveiset.
Mamma Totus ❤️ og døtrene Tessa ❤️ og Tassemor ❤️
Her er hagen til Totusene. Veldig fristende om våren, sommeren og høsten! Ikke så veldig i øyeblikket….
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188