Søndag 14.05.23

Kattungen Busteknøttet Miraculix

❤️

Blesen og plan B

Plan B er nå et faktum. Blesen, som vi så gjerne skulle fått inn før hun fødte, fikk sine søte små ute for noen dager siden.
 
Vi antar i alle fall de er søte, for vi har jo ikke akkurat fått studere dem på nært hold ennå. Det ser imidlertid ut som om Blesen har blitt mamma til 3. Hun har vært flink til å finne et ordentlig lurt sted. Det er vi glade for. Heldigvis har temperaturen også begynt å skjønne at det faktisk er vår.
 
Blan B går ut på å gi den lille familien fred og ro og 4-stjerners room service en liten stund framover nå. Så tar vi dem inn på best mulig tidspunkt, etter å ha veid alle hensyn opp mot hverandre – for de er nemlig litt ulike.

Barnefamiliene vi har inne

De 3 barnefamiliene vi allerede har inne, går det heldigvis fint med, etter en nokså røff start for 2 av dem.
 
Busteknøttet Miraculix holdt vi jo på å miste, etter at begge søsknene hans døde. Men han blir større og sterkere, litt etter litt. Han får i seg stadig mer morsmelkerstatning, og har begynt å øve seg litt på å vaske seg, selv om han ikke har noen læremester.
 
Mamma Busten, som nå har blitt kastrert, er fremdeles ikke interessert, og husets egen Majus har heller ikke helt funnet ut av hvordan man er en god «onkel». Planen om at B. Miraculix skal få prøve seg sammen med Una og Pingu står derfor, og vi tror han flytter inn til dem nå kommende uke.
❤️
❤️
Sammen med Onkel Majus ❤️

Busteknøttet Miraculix øver på å vaske seg.

Det går heldigvis kjempefint med nevnte Una og hennes lille Pingu, som er den eneste gjenlevende av de 4 hun fikk. Det skal bli spennende å se hvordan de tar i mot B. Miraculix.

Una ❤️ og vesle Pingu ❤️
- Har du lyst til å komme til oss, Busteknøttet Miraculix?
Det tror Busteknøttet Miraculix at han vil.
Pingu ❤️
Nona har endelig tillatt fostermor å flytte sine 4 små ut av kassen for en liten fotoshoot i dag. Vi innrømmer glatt at vi syns resultatet av den rettferdiggjør at vi spammer dere litt med bildene av Neo, Leo, Mons og Mona. De er 3 uker nå, og har det riktig så fint.
 
❤️❤️❤️❤️
Nonas 4 små er også så søte at det umulig å velge blant bildene, så dere blir spammet med dem også!
❤️
❤️
❤️
❤️

Gjengen til Nona

Kronerullingen

Vi må ha litt fokus på penger i dag også. Kronerullingen for Busteknøttkolonien er nå oppe i nesten 22.000 kroner, inkludert særdeles sjenerøse 5.000 kr fra Sommerkatten. Vi fikk jo helt «hakeslepp» da den meldingen tikket inn!
Tusen hjertelig takk til både Sommerkatten og alle andre som har donert!
 
❤️
 
Vi blir aldeles varme om hjertene. Likevel avblåser vi på ingen måte kronerullingen, siden utgiftene ved dette løftet stadig ligger langt foran inntektene. Neste uke, eller uka etter, skal dere få mer tall, for å få litt bedre perspektiv på omfanget.

Dua

Til slutt i dag vil vi fortelle litt om Dua. Hun var en av de 3 første jentene vi tok inn – Una, Dua, Tress – og hun har blitt så innmari glad i kos, og det å bo i et møblert hjem. Men til fostermor sin store sorg, ser det ikke ut som om hun har noen planer om å bli glad i resten av flokken hennes. Hvis noen av dere som leser dette faller litt ekstra for Dua, må dere gjerne ta kontakt med oss.
 
Takk til alle som deler!
 
Ha en riktig fin søndagskveld!
Dua ❤️ ønsker seg så veldig å få bli enekatt i et møblert hjem. Det ene øyet hennes er litt særegent. Det plager henne ikke på noen måte, og vi syns bare det gjør henne enda mer spesiell.
Det er fint å holde pote mens man vasker seg …
… og det er fint å holde pote mens man sover.
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188