Søndag 12.01.20

Uansett hvor godt man vet det, så er det like magisk, mirakuløst og hyggelig hver gang: Det at en redd stakkar som gjør alt han kan for å stikke av eller gjøre seg usynlig når det ikke går å rømme unna, forvandles til en kosepus de luxe.

Den første gangen vi så Kalle, var på 10-15 meters hold, på terrassen der han bodde. Han hadde rukket å bli temmelig sky siden matmoren hans døde. Han var en stor, bustete skikkelse med store, redde øyne som stirret på oss i 2 sekunder før han løp.

Første gangen vi så Skyr var gjennom viltkameraet vårt. Han hadde rukket å bli enda mer forvillet enn storebror Kalle. Han gikk i fella etter hvert og ble, etter en tur innom vet’en for sjekk og kastrering og sånn, installert i samme suite som Kalle. Der bodde han bak vaskemaskinen nokså lenge.

Dette var på sensommeren i fjor. Kalle tødde veldig opp innen de flyttet i fosterhjem i oktober, og Skyr viste tegn til å ville vurdere det, i alle fall.

Vi har jo fått lovende rapporter og bilder av fostermor underveis, men da vi fikk de vi deler med dere i dag, smeltet vi litt ekstra. Disse bildene oser jo av trygghet og velvære. Kalle er verdens beste vekkerklokke. Skyr liker særlig godt å bli kost på magen. Sukk. Sånn fortjener alle katter å ha det.

❤️

Kalle ❤️ elsker fostermoren sin.
Nå er det på tide at vi våkner.
Kanskje vi bare skal ligge og kule’n litt til?
Kanskje vi bare skal ligge og kule’n litt til?
Skyr ❤️ var en sånn «villkatt» som det ikke er så farlig med, i følge mange. Han er ikke det. Han er en vakker og høyt elsket kosepus, som trives i sofaen og fortjener det beste.
Skyr ❤️ var en sånn «villkatt» som det ikke er så farlig med, i følge mange. Han er ikke det. Han er en vakker og høyt elsket kosepus, som trives i sofaen og fortjener det beste.

😸 Nytt om nytt kattehus 😸
Velkommen til en flunka ny spalte i spalten! Den kommer nok ikke hver søndag, men innimellom, når vi syns vi har noe å berette, og det har vi i dag. Etter befaring med fagfolka på fredag vet vi nå hvordan huset skal se ut, hvor det skal ligge på tomta og hvor garasjen / uthuset skal være. Hurra, vi er i gang!

😸

For dere som allerede har signert oppropet om lovpålagt chipmerking, vær så snill å bære over med oss for at vi maser og maser og maser om det. Det er fordi saken fremdeles ikke er avsluttet i stortinget. Del gjerne oppropet!

https://www.opprop.net/innfor_lovpalagt_id-merking_av_katt…

For dere som ikke allerede har signert – vær så snille å lese lovforslaget, som ligger i bildene her, signer og del gjerne. Det ville vært FANTASTISK hvis dette gikk igjennom.

❤️

God søndagskveld!

Takk! 😻
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188