Søndag 05.01.20

Nå er vi noen dager inne i det nye året, og vi håper starten har vært god, både for katter, folk og andre. Vi tenkte vi ville bruke årets første søndagsbetraktning til å gi dere en aldri så liten skisse over hvordan vi ser for oss at den videre framdriften på Nesoddkattens nye sted blir.

Målet med flyttingen var å øke kapasiteten vår, og få et sted som var bedre egnet for å huse mange katter. Ønskelista besto stort sett av 2 ting: et lite hus til skribenten, og et stooort hus til kattene. Det vi har fått pr nuh er et lite hus til skribenten, en campingvogn (!) til kattene – og, om få dager, nabotomta til det lille skribenthuset.

Vi har en formidabel ryddejobb å gjøre. Ca 200 m2 mindre plass til en haug med greier krever disiplin på flere felt. Det kommer til å gå fint, men det blir ikke ferdig i en fei. Vi satser kraftig på i alle fall å få avviklet en av lagerkonteinerne våre i løpet av denne måneden, og en til i løpet av februar.

Burma ❤️ betrakter fotografen.
Burma ❤️ betrakter fotografen.
Det er ikke akkurat ryddet ferdig inne i kattegården heller, men Burma bryr seg ikke. Lek er moro uansett.
Det er ikke akkurat ryddet ferdig inne i kattegården heller, men Burma bryr seg ikke. Lek er moro uansett.
Hæ? Er den allerede død, sier du?
Hæ? Er den allerede død, sier du?

Parallellt med ryddingen er vi i gang med å opprette Nesoddkatten som stiftelse. Når det er klart, forhåpentlig også i løpet av denne måneden, kommer vi med mer info rundt det. Dette vil inkludere oppdatert info om alle kattene også. Vi har f eks på ingen måte klart å holde adopsjonssida vår oppdatert på veldig lenge, og gleder oss til å få orden på bl a det igjen.

Når stiftelsen er på plass, starter vi med den konkrete planleggingen av det stooore kattehuset vi har ønsket oss så lenge. Vi har tomt, en veldig dyktig fagmann å samarbeide med, og litt startkapital. Det er mange hensyn som skal ivaretas i denne prosessen, så NÅR det store kattehuset står helt ferdig er det umulig å mene noe om. Kanskje er det smarteste å bygge det i etapper. Vi holder dere oppdatert!

Den nevnte campingvogna, komplett med «state of the art» kattegård, som dessuten skal utvides når våren kommer, huser de 3 Totusene og Burma. De camper som om de aldri skulle gjort annet, og hvorvidt de blir boende der i kortere eller lengre tid, vil vise seg. Det viktigste i øyeblikket er at de trives.

Takk! 😻

Som dere skjønner, er målet om å øke kapasiteten foreløpig ikke nådd. Vi er likevel godt fornøyd, om enn på litt utålmodig vis, fordi vi nå både vet hvor og til dels også hvordan vi skal gjøre det. Men derfor er vi fremdeles veldig takknemlige for nye fosterhjem!

Fosterfamilier (som kan være alt fra enslige til familier med eller uten barn) må ha litt husrom og mye hjerterom. Vi kan holde resten, inkl hjelp og veiledning. Send oss en pm hvis dere tror dette kan være interessant, eller bare vil ha mer info om hva det går ut på.

God søndagskveld! ❤️

PS 1 – Det ligger en liten videosnutt av Burma i kommentarene.
PS 2 – Skriv under og del oppropet som støtter forslaget om lovpålagt merking av familiedyr! Det er ennå ikke ferdigbehandlet i Stortinget.

https://www.opprop.net/innfor_lovpalagt_id-merking_av_katt…

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188