Søndag 10.09.23

Ved første øyekast ser jo ikke dette så verst ut, og fineste TomTom ❤️ gjør absolutt det beste ut av situasjonen.

TomTom har husarrest

Stakkars TomTom har husarrest, igjen. Ikke fordi han har gjort noe galt, men fordi han har blitt bitt av nabokatten, igjen.
 
TomTom er vel den «ørtende» katten i vår lille vei som har blitt bitt av nabolagets eneste ukastrerte katt. For kattene er det vondt, og dessuten ulidelig kjedelig å måtte være inne. Om det skjer igjen og igjen kan de også bli redde for å være ute.
- Jaja, får kanskje se litt ut av vinduet da. Til venstre. Og til høyre.
- Har vel egentlig ganske god oversikt over hva jeg ikke får lov til å gå ut til nå. Får legge meg litt igjen, da….

Kastrer katten din!

For oss 2-beinte er det dyrt, arbeidskrevende og sykt irriterende. Det er som regel ikke noe poeng å presentere dyrlegeregningene for eierne til de ukastrerte kattene heller, for de bryr seg jo ikke. Hadde de brydd seg, hadde de kastrert kattene sine.
 
Hva slags kattehold man har, er ingen privatsak. I og med at katter som regel ferdes fritt, er det opp til kattenes eiere å påse at de ikke er til sjenanse for andre. Hvis pus går på do hos naboen, eller går inn til naboen og spiser nabokattens mat, er det eierens ansvar å fikse opp. Det kan kreve litt fintenking og innsats å få det til, men det går gjerne bra hvis man prøver nok.
 
Ukastrerte katter som markerer, gauler og biter er *veldig* sjenerende for andre. Men det paradoksale er jo at dette ofte er langt enklere å fikse – det er bare å kastrere katten! Frynsegodene er at man får en roligere og gladere katt selv og at naboforholdet bedres betraktelig. Ikke minst blir man dessuten en del av løsningen på problemet med de mange tusen hjemløse kattene her i landet, i stedet for å være direkte medansvarlig for all lidelsen. Så, til alle naboer med ukastrerte katter – SE TIL H….. Å KASTRERE KATTA!!!

Noe nydelig

Til dere som også / heller gjerne vil ha noe helt utrolig nydelig å se på – sjekk ut den lille videosnutten:

Vi vil også definitivt minne om tirsdagens post her på siden, om alle de nydelige kattene vi har som søker gode adoptiv- og / eller fosterhjem:
 
Ha en fin søndagskveld, og ikke glem å stemme i morgen!
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188