Søndag 06.10.19

Katter og varmekabler = sant. Det synes i alle fall Hvitlabb og Simba, i likhet med en hel drøss andre katter, som får den deilige muligheten det er å slange seg på et lunt badegulv. Før vi forteller mer om denne fine duoen gjør vi bare kjapt oppmerksom på at det kommer et par oppfølginger fra forrige uke på slutten i dag.

Hvitlabb og Simba er 2 av de 5 kattene vi tok inn i slutten av august. De har funnet seg såpass godt til rette i fosterhjemmet sitt at det ikke er noen grunn til at de ikke skal kunne adopteres ut når som helst.

Hvitlabb er mammaen til Simba. Han er ca 10 år, og hun er ett eller to år eldre. De er veldig knyttet til hverandre, så de skal få fortsette å være sammen i sitt for-alltid-hjem også. Begge er forsiktige, vennlige katter, som det er lett å bli glad i, og lett å ha i hus. Selv om de er innekatter i fosterhjemmet sitt foreløpig, så var de vant til å få gå ut og inn som de ville tidligere. Vi ønsker derfor at den nye familien deres har gode utemuligheter. Bor dere landlig til er det helt topp! (Og selv om bildene viser hvor glade de er i varmekabler, så krever vi altså ikke det av det nye hjemmet…)

Ta kontakt med oss ved å skrive en melding til siden her, eller send en SMS til 99722756, så tar vi kontakt tilbake. Det er selvsagt lov å skrive til oss selv om dere «bare» har spørsmål rundt kattene, eller om det å adoptere fra oss på generelt grunnlag. Vi har også flere katter enn Hvitlabb og Simba som søker nye, permanente hjem.

❤️

Nydeligste Hvitlabb ❤️
Flotteste Simba ❤️ med den helt spesielle hvite masken.

Brødrene til Simba, Kalle og Skyr, bor sammen i et annet fosterhjem. De er ikke riktig klare for å flytte ennå. Eller, rettere sagt, Kalle er vel egentlig det, men Skyr er fremdeles veldig engstelig, og Kalle er hans klippe. Da rokker vi selvsagt ikke ved det. Unntaket måtte være hvis noen kunne tenke seg å adoptere dem begge, vel vitende om at Skyr har en god vei igjen å gå før han blir trygg. Dette krever litt innsats og spesiell omtanke fra menneskene de bor hos.

Den siste av denne fine 5’er-banden, tante Aurora, bor alene i sitt fosterhjem. Hun er nok den av dem som vil trenge aller lengst tid på å tørre å nærme seg de snille menneskene rundt henne.

❤️

Kalle ❤️ har funnet seg en ny utsiktspost på klatrestativet: «Jeg må passe på Skyr, og herfra er det god sikt!»

I avdelingen for svært spesielt interesserte kan vi i dag by på et lite avsnitt om kattedoer. I skribenthuset tømmes det en del slike på daglig basis. Det er i og for seg ok nok, men det finnes jo morsommere ting å drive med. Skribenten har derfor benyttet høstferien til å konstruere et enkelt – og forhåpentligvis meget effektivt – system som nå er under utprøving. Se bildetekstene for flere detaljer. Ideen er ikke aldeles original, uten at det bekymrer oss et dugg. Hvor godt det hele virker skal vi komme tilbake til når vi har fått prøvd det litt mer i praksis.

😸

Forrige uke håpet vi at vi i dag kunne melde om nytt hjem til en eller to av kattene våre. Det kan vi ikke – men bare fordi besøket måtte utsettes. Så nå håper vi at vi kan komme med gladnyheten neste søndag i stedet.

😸

Sirikit ❤️elsker den fine sengen sin. (Og skribenten elsker å leke seg med bilderedigeringsduppeditter...) Sirikit er også ledig for adopsjon.
Sirikit ❤️elsker den fine sengen sin. (Og skribenten elsker å leke seg med bilderedigeringsduppeditter...) Sirikit er også ledig for adopsjon.
Hvor søte, feminine og uskyldige er vel ikke et par kattepoter?!?!! Disse tilhører vår vidunderlige Twilight. ❤️
Hvor søte, feminine og uskyldige er vel ikke et par kattepoter?!?!! Disse tilhører vår vidunderlige Twilight. ❤️

Forrige uke oppfordret vi også kraftig om å skrive under på kampanjen som tar til orde for lovpålagt ID-merking av katter og hunder. Siden da har det blitt ca 1000 nye underskrifter. Det er helt topp! Men det må bli mange flere!

Se gjerne forrige ukes post for mer info. Inntil dette er er ferdigbehandlet i Stortinget (for denne gang?) kommer vi til å fortsette å dele oppropet her hver uke. Vi kommer dessuten til å fortsette å dele selve forslaget fra Stortingsrepresentant Une Bastholm (MDG) i bildene.

https://www.opprop.net/innfor_lovpalagt_id-merking_av_katt

Takk til alle som skriver under, og enda en takk til alle som også deler oppropet. Enten i seg selv, eller ved å dele dette innlegget.

God søndagskveld!

Holly ❤️ som flyttet til sitt for-alltid hjem for noe uker siden har fått seg sin egen lekebanan. DEN var fin, den!
Holly ❤️ som flyttet til sitt for-alltid hjem for noe uker siden har fått seg sin egen lekebanan. DEN var fin, den!
Tusen takk! ❤️
Tusen takk, alle! ❤️
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188