Søndag 02.04.23

Katten Una ønsker god påske

Una ❤️ har tatt fram påskeduken og hilser blidt til alle!

To søte kattunger søker drømmehjem sammen

Siden vi fremdeles ikke er helt klare for å fortelle om hva vi er så opptatt med om dagen, var det lett å si ja da en venn ba om hjelp.
 
Vennen er stor og sterk og heter NOAH, og står på som bare det for alle slags dyr, både ville og tamme. Det er ikke så veldig ofte de befatter seg med katter, siden det er en del andre av oss som gjør det, men det hender en sjelden gang. Her er hva de sier:
 
«Disse kattene kom til NOAH etter at en tidligere samarbeidspartner tok kontakt og ba om hjelp til å finne hjem til en kattemor med unger, som personens leieboer hadde flyttet fra og forlatt i en leilighet. To av ungene har blitt adoptert av sitt nåværende fosterhjem, mens de to andre er på utkikk etter sitt for alltid-hjem.
 
De to brødrene er knyttet til hverandre, og leker godt sammen. De ønsker seg et hjem sammen. Kattungene trenger trygge utemuligheter eller eventuelt god plass med tilgang til luftegård der de kan få boltre seg fritt.
 
De er vaksinerte, ID-merket og kastrerte. Det forventes at ny eier følger opp med årlig vaksinasjon, helsesjekk hos veterinær, og at dyrene forsikres. Hjemmene må være sentralt på Østlandet, og ny eier må ha mulighet til å selv hente kattene i Oslo.
 
Kunne du tenke deg å adoptere disse to brødrene? Send en e-post til Silje@dyrsrettigheter.no, der du forteller om deg selv og familien din, din tidligere erfaring med katter, og hva slags hjem du kan tilby dem. Merk e-posten med “adopsjon”.»»
2 nydelige brødre! ❤️❤️
Den ene søtingen ❤️
… og Den andre søtingen ❤️

Voksne puser søker også drømmehjem

Vi håper noen forelsker seg tvert i disse søtingene! Men hvis du tenker at det kanskje passer bedre med en voksen pus i akkurat din familie, så kan du jo se hvilke Nesoddkatter som ønsker seg nye hjem, her:

Una

Den fine frøkna som har tatt fram påskeduken sin, heter Una. Dere skal få vite mer om henne i løpet av våren. Enn så lenge er hun her for å ønske dere alle en riktig god palmesøndagskveld!

Katten Una ønsker god påske
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188