Søndag 01.01.23

Katten Esme sover i gresset.

Gratulerer med dagen, Esme!  (Tror vi. Vi ga henne fødselsdagen 01.01.2012 da vi fikk henne inn sommeren 2016.) Etter at vi hadde hatt henne liggende ute på Dyrebar i ett år, ble hun adoptert av skribenten.

Årets start

Året starter, ikke overraskende, med «same procedure as every year»: Folk har skadet seg pga uvettig omgang med fyrverkeri, og familiedyr er savnet etter at de løp i panikk. Ikke desto mindre er inntrykket vårt at den kollektive bevisstheten på at fyrverkeri bør avvikles – i det minste i privat regi – øker. Vi velger å håpe at det er et stille, vakkert og helt rolig lys i enden av tunnelen.

Vår virksomhet og din hjelp

I skrivende stund har Nesoddkatten 30 katter inne. «Inne» betyr fordelt på vårt lille kattehus og 14 fosterhjem. Det er ca sånn det pleier å være; av og til litt færre, av og til flere, av både katter og fosterhjem.
 
Alle som har katt vet hvor mye det koster, hvis man skal gi kattene det de trenger for å ha et godt katteliv. For vår del må vi legge på litt, fordi mange av kattene vi tar inn trenger mer enn hva «vanlige» eide katter gjør. Dette fordi de ofte har vært forsømt av tidligere eiere, hvis de i det hele tatt har hatt noen. Vi klarer det bare fordi dere – våre fantastiske støttespillere – bidrar med penger.
 
Derfor er det dere vi vil fokusere på i dag, når vi takker for det gamle året. Uten dere som bidrar – enten det er på fast eller sporadisk basis, i form av donasjoner, adopsjonsgebyr, «takk for hjelpen»-gaver, kjøp av kattekort eller donasjoner av kattemat og utstyr – hadde ikke Nesoddkatten kunnet eksistere.
Tusen, tusen takk for alt dere har gitt i året som gikk!
 
❤️
 
Vi håper inderlig dere også vil fortsette å bidra inn i det nye, for det er dessverre ingenting som tyder på at vi, og de andre små og store dyrebeskyttelsene rundt om i det ganske land, kommer til å bli arbeidsløse med det første.
 
I øyeblikket håper vi å få inn en stakkar som trolig har gått ute noen år, ganske snart. Vi har et fosterhjem til pusen, og skal klare å gi den alt den trenger også, bare den dukker opp igjen. Med deres hjelp, kan vi fortsette å hjelpe både denne og mange flere i året og årene som kommer. Det er flere muligheter å gjøre det på:
 
Men aller først: Måtte det nye året bringe mer glede enn sorg, til alle folk og dyr, over alt! Takk igjen, og god søndagskveld til hver og en i sær.
Katten Mikki og hans venn kakaduen.
Gratulerer med dagen, Mikki! ❤️ (Tror vi. Vi ga ham fødselsdagen 01.01.2010, da vi endelig fikk ham i fella for snart 3 år siden.) Hvem skulle trodd at Gamlepus Mikki, som hadde bodd ute hele sitt liv og brukte ett helt år på å la seg berøre, skulle bli en ordentlig kosegris i et møblert hjem, med en kakadue som venn?
Katten Kasper
Kasper ❤️ er endelig kvitt den dustete skjermen sin, hurra!
Katten Kasper
… og han er superklar for 2023. Nyttårsønsket hans er at drømmehjemmet hans finner ham!
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188