Thea og katten hennes

Thea Reynolds - fosterhjemskoordinator

Fredag var uvant med mennesker og sint i flere måneder. Han kunne nok ha vunnet NM i fresing. Sakte men sikkert ble vi venner likevel, og nå er Fredag en ordentlig kosepus som trives godt, og som blir værende her hos meg.

I desember tok vi inn en ny katt, denne gangen fra kolonien vi jobbet med. Kanskje Fredag ville like å få en venn? Nellik, som vi kalte nykommeren, tilpasset seg innelivet kjemperaskt – det var en fryd å se! Fredag, derimot, ville ikke ha en venn. Han ville være enebarn. Heldigvis fant vi et nytt fosterhjem som gjerne ville overta Nellik.

Jeg opplever det å være fosterhjem som utrolig givende, og skulle gjerne hatt flere. Men siden Fredag satte poten så bestemt ned for dette, går det jo ikke. Heldigvis kan det meste løses, og for meg ble løsningen å bli fosterhjemskoordinator. På den måten får jeg hjulpet flere katter og fosterhjem, og jeg får vært med på mange fine prosesser fra redde til trygge katter.

Til daglig er jeg osteopat. Jeg har jobbet på Tangen Helseklinikk siden 2018, og er medeier i klinikken. Fritiden min liker jeg å bruke på venner, familie og kjæresten. Jeg spiller tuba, leser mye bok, driver med hest, og holder på med badstue og bading hele året. I tillegg trives jeg veldig godt med å sitte i sofaen med et broderingsprosjekt og ha Fredag på fanget – så lenge han ikke prøver å angripe trådene mine!