Søndag 09.06.19

Det har vært en spennende dag i dag i hytteasylet, i alle fall for Brage og Jackson. Utgangsdøra ble nemlig lukket opp for dem for aller første gang.

Forberedelsene startet i går, da døra mellom entresalongen og hovedsalongen ble satt opp. Både gutta og Sirikit undersøkte entresalongen med stor interesse, om enn veldig forsiktig til å begynne med. Det kunne jo tenkes at det plutselig hoppet fram noen klin gærne hillbillykatter fra krokene her også… Men det gjorde det altså ikke. Totusene var nemlig lukket ute på terrassen mens det hele pågikk, og ingen andre katter dukket opp heller. Puh, lettelse!

I dag var muligheten der på ny, men Sirikit gadd ikke, fordi hun heller ville sove. Dermed ble det bare gutta som fikk oppleve at det plutselig ble fritt leide ut.

Gjett om det var stas! Brage var først. Han er tross alt eldst, og tar sitt ansvar alvorlig. Da Jackson så at det gikk greit med Brage, fulgte han etter.

😸

Det er ganske rørende å se både fryden og grundigheten kattene viser når de endelig får komme ut igjen, etter å ha vært inne lenge. Alle sanser er «på» og alle inntrykk tas inn, ting undersøkes og så må det tas pauser innimellom, inne, før det bærer ut igjen. Også må det så klart løpes, av ren og skjær løpeglede!

Muligheten kommer til å by seg igjen i morgen, i over morgen, og hver dag framover. Når både entresalongen og katteluka er velkjente for denne lille trioen skal de få styre ut og inn selv.

Av de 3 er det nemlig bare Jackson som har klart å bli ordentlig venn med Totusene. Både mamma Sirikit og Brage syns Totusene er både store og skumle, og dessuten litt rare. Det er de egentlig ikke, men de blir jo det når de blir frest og brummet til og skult på stadig vekk. Så vi håper at det nye hverdagsregimet vil gjøre det litt enklere for alle. Det vil også forhåpentlig berede grunnen for enda et nytt hverdagsregime, som vil måtte komme i forholdsvis nær framtid, men det kommer vi tilbake til i en senere betraktning.

😸

Nå om dagen har skribenten gleden av å besøke Linus hver dag, siden fostermor er på en liten reise. Han er sånn en nydelig pus!

I dag hadde vi en liten kosestund på fanget i sofaen etter at både do- og matseremoniene var unnagjort. For en nydelig sjel Linus er, og for et blikk han har. ❤️ Det er umulig å ikke bli berørt, langt inn i hjertet. Heldig er det mennesket som får gleden av å adoptere vår Linus. ❤️

God pinsesøndag til alle!

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188