Søndag 06.11.22

For snart 4 år siden kjøpte vi domenet nesoddkatten.no. Tanken var å få oss en hjemmeside, så vi kunne samle info om kattene våre, litt tips og råd, hva vi legger vekt på og kanskje hva vi drømmer om.
 
Det var ikke sånn at vi trodde det ville være fort gjort å få laget den, altså, men….. I alle fall i et par år, har vi ment at den sikkert skulle være klar veldig snart. Men så er det hele tiden noe som brenner, noe som er viktigere å ta tak i der og da.
 
Den siden vi endelig – med en blanding av stolthet og litt nerver – kan lansere i dag, er mao resultatet av en jobb som har pågått «på si’» i flere år, men med en formidabel langspurt nå de siste ukene, der vi knapt nok har tatt oss tid til å spise og sove.
 
Vi lanserer faktisk 2 sider;
nesoddkatten.no og butikk-nesoddkatten.no
 
I butikken, som dere finner link til på hovedsiden, starter vi med å selge de supre kortene til kattekortkunstneren vår, Wenche Lembourn. (For dere som foretrekker å handle «laiv», kan vi nevne at kortene fortsatt kommer til å selges i dyrebutikkene på Tangen og Fagerstrand også.) Planen er å utvide med flere varer etter hvert.
 
Hovedsiden har vi ikke tenkt å si noe mer om her, for vi håper jo at dere vil klikke dere inn på den og se selv!
 
Vi er så klart mottakelige for innspill og forslag. Send dem gjerne til post@nesoddkatten.no. Dersom det skulle komme innspill i kommentarfeltene våre her, skal vi jo prøve å fange opp det også – for Nesoddkatten – hjemløshjelpen skal selvsagt bestå, inkl søndagspostene.
 
God lesning, og god søndagskveld!
Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188