Søndag 03.11.19

Forrige ukes korte melding lovte en «ordentlig» en av de påfølgende dagene. Det skjedde jo ikke. Vi hadde egentlig ikke tenkt å røpe noe ennå, men siden vi lover ting vi ikke klarer å holde gjør vi det likevel:

❤️ HURRAAAAAA! Nesoddkatten har endelig fått seg nytt sted! ❤️

Som sagt er vi ikke egentlig klare for å være så meddelsomme riktig ennå, og det skyldes at det nye stedet på ingen måte er fiks ferdig. Først er det en god del ting som må fikses før én dame og 7 katter kan flytte ut av skribenthuset og inn på det nye stedet. Deretter kan vi ta fatt på fortsettelsen, som er den lenge etterlengtede utvidelsen av kapasiteten. Høyst sannsynlig vil den komme etappevis.

Vi ber dere om å ha tålmodighet en stund til. Travelt er bare fornavnet, men det kommer til å bli utrolig fint! Detaljer av ymse slag vil komme, høyst sannsynlig rundt nyttårstider.

😸

I dag har Kalle og Skyr flyttet til et nytt fosterhjem. De første rapportene er oppmuntrende, og vi har en veldig god følelse.

😸

Kalle_03.11.19
Kalle ❤️ kan gjerne tenke seg å ta imot en utstrakt hånd.
«Det er et veldig deilig sengeteppe her, Skyr. Du kan trygt komme ut av reisekassa og hoppe opp hit.»
«Det er et veldig deilig sengeteppe her, Skyr. Du kan trygt komme ut av reisekassa og hoppe opp hit.»

Etter at Aurora omsider valgte å komme ut fra under tredemøllen fortsetter bare utviklingen hennes i rekordfart. Hun elsker kos, elsker lek – elsker i det hele tatt å slippe å være så redd.

😸

Aurora ❤️ er en nydelig jente -
Aurora ❤️ er en nydelig jente -
- som virkelig har fått smaken på det gode liv!
- som virkelig har fått smaken på det gode liv!

For noen uker siden lovet vi å fortelle dere hva som feilte Simba, som ble så veldig syk så fort, og som vi derfor måtte hjelpe ut av livet. Han hadde FIP, både den tørre og den våte varianten. Vi har fremdeles tenkt å skrive mer om det, men det må vente litt til.

❤️

Håper dere bidrar til å promotere underskriftskampanjen! Den er nå oppe i over 13 tusen signeringer, men det er mange flere folk i Norge! Lovpålagt ID-merking ville bety ENORMT MYE for arbeidet som gjøres av oss og alle de andre organisasjonene som hjelper de mange tusen kattene som trenger hjelp.

https://www.opprop.net/innfor_lovpalagt_id-merking_av_katt…

❤️

Tusen takk for at dere bidrar til at vi kan holde på! ❤️

Vi kunne veldig gjerne trengt påfyll i kassa! (Det er ikke bidragene fra dere som finaniserer nytt sted, altså.) Se bildene for info om konto, vipps, grasrotetc. Takk!

God søndagskveld til hver og en i sær!

Nesoddkattens logo

Visjon

Alle katter på Nesoddhalvøya lever gode liv.

Bidra gjerne

SMS «grasrotandelen 922403929» til 60000

Følg oss på Facebook

Døgnåpne klinikker

Flere søndagsposter

To katter som snutehilser.

Søndag 14.07.24

Her er de i kattegården på det nye stedet vårt, før de fikk lov til å gå fritt. Kattegården er et spikertelt, altså en slags

Les mer »
Lys katt som går i gresset

Mandag 08.07.24

Burma  er en av «FIV-kattene» våre, men frisk og rask og sjarmerer de fleste. 71 gode grunner En av de faste morgenrutinene våre er å sjekke

Les mer »

Søndag 30.06.24

«Hva gjør vi nå da?» spurte vet. Nina. «Vi må la ham få reise» sa jeg, og så strømmet tårene. På mandag tok vi farvel

Les mer »
Grå og hvit katt legger og slapper av med kattungene sine

Søndag 23.06.24

Vakre Blesen følger veldig godt med når det kommer et kamera utenfor døråpningen til huset hennes. Kakao, Koksi og Kokos  aner fred og ingen fare

Les mer »

Kontakt oss

post@nesoddkatten.no

Tlf.: 403 00 188